Yardım Ortadoğu ve Zulüm gören müslüman ülkeler hakkında

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Selamün aleyküm kardeşlerim Orta doğuda ve arakada devam eden vahşet zulüm sizce nasıl biter ne yapılması gerekir neden hep müslüman ülkeler zulüm görmek zorunda bunlar müslümanlar dan ne istiyorlar

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

scrooldream

TENGRİ BİZ MENEN!
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Android
Cihazım
NOTE4x Mi6
Meslek
Toyota Robot Teknisyeni
Konular
12
Hocam düşünceniz ve sorgulamanız ayrıca bunun bilincinde olmanız güzel birşey. Fakat Myanmar orta Doğu'daki müslümanlar yerli Türkmenler Felan bu zulümler daha yeni degil. Bu zamana kadar kim ne yapmış ki biz birşey yapalım. Allah c.c bunu görüyor.

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam düşünceniz ve sorgulamanız ayrıca bunun bilincinde olmanız güzel birşey. Fakat Myanmar orta Doğu'daki müslümanlar yerli Türkmenler Felan bu zulümler daha yeni degil. Bu zamana kadar kim ne yapmış ki biz birşey yapalım. Allah c.c bunu görüyor.
Sorunda burda kardeşim neden birşeyler yapılmıyor neden sürekli müslümanlar zulüm görmek zorunda

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
İnşallah Mevla'm Birgün biz Müslümanlara o bilinci verirde tüm dünyada tek yumruk olup birbirimizi yaradan için sevmeyi hatırlarız da bize değil zulüm yan gözle bakana gösteririz müslümanın gücünü selâmetle kıymetli hazirunlar

dewvo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kamil
Cihazım
mi5s
Konular
0
Ben soyle dusunuyorum. zaten uzun zamandir suren birsey lakin yukaridan biri dugmeye basti. buna ister tek dunya duzenini isteyenler veya haclilarin devami olarak gorun bilmiyorum benim sahsi dusuncem. kanimca birileri dugmeye basti ve azinliktaki muslumanlari katledin bakalim muslumanlarin gucu ne sesi ne kadar cikiyor gorup bakalim. egerki sesleri cikmiyorsa dunyada muslumanlarin kokunu kazimaya yonelik bir harekettir bu keferelerin yaptiklari. O yuzden sesimiz ciktigi kadar musluman kardeslererimize destek olmamiz guclu durmamiz gerektigini dusunuyorum. Oyunlari baslarina yikilacaktir er yada gec Allahin izniyle. Cok fazlada siyasi seyler yazmak istemiyorum. Allah Turk u ve tum muslumanlari korusun. Herkese iyi bayramlar arkadaslar.

Sufisko

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
..-..
Cihazım
Mi 11 lite 5g N
Konular
35
ALLAH hiç kimseye zulmetmez, insanlar kendilerine zulmederler.''-Yunus 44. Bence sorun biz müslümanlarda. Bizler gerçek islamdan uzaklaştıkça başımıza bu gibi sıkıntıların gelmesi olağandır. Bizler hem birey olarak ve hemde ümmet olarak hakiki islamı yaşayıp uygulayabilsek, bu zulümlerde olmazdı diye düşünüyorum. Bizler iphone 8'in özellikleri yerine hakiki müslüman nasıl olur özellikleri nasıldır diye araştırma yapsak, ümmet olma bilincine erişsek Allah'ta bize rahmet eder, bizi kafirlere karşı üstün kılar Allahualem.

Üst Alt