Açıyor başıma geldi bootlopta kalıyor enteresan olmuş eskiden sıkıntı olmuyordu şimdi bootlopta kalıyor neyse ki twrpden yedek almıştım direk restore yapıp aynı devam ettim root atıp dondursam ne olur acabaBence çalıştım kaldırmaya ama olmadı farklı root programları ile istesem kaldırabilirimde sıkıntılara yol açabilir
ayn hocam siz gene iyisiniz bende ne yedeği rom bile yoktu telefonda pc attım temiz kurulum yapmak zorunda kaldımAçıyor başıma geldi bootlopta kalıyor enteresan olmuş eskiden sıkıntı olmuyordu şimdi bootlopta kalıyor neyse ki twrpden yedek almıştım direk restore yapıp aynı devam ettim root atıp dondursam ne olur acaba
Cihaz yurt dışı her rom değişimi sonrası system efs full yedek alıp USB belleğe atıyorum her zaman yanımda otg ve usb belleğimayn hocam siz gene iyisiniz bende ne yedeği rom bile yoktu telefonda pc attım temiz kurulum yapmak zorunda kaldım
artık benimde öyle hocam birde efs yedeğini nasıl flashlayacağız orange fox ta biliyorumda twrp de nasıl yapıldığını unuttumCihaz yurt dışı her rom değişimi sonrası system efs full yedek alıp USB belleğe atıyorum her zaman yanımda otg ve usb belleğim
Üstteki uygulama ile kaldırdım teşekkürler.Rom root falan gerekmez, videoyu izleyip kolayca istediğiniz uygulamaları kaldırabilirsiniz
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız