Yardım Orjinal yedek parça temin edebileceğim bir site ya da yer önerebilir misiniz?

MarkoPasaMSO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi 9T
Konular
1
Telefonum düşmediği halde kendi kendine ekranı gitti. Yazılımdan mı donanımdan mı diye araştırırken bir teknik servise sorayım dedim. Bilindik yıllardır hizmet veren bir teknik servise götürdüm. Ekran değişecek dediler ve telefonumu bıraktım. Öyle bir ekran taktılar ki ekran kararıp geri geliyor. Parlaklığı artıp azalıyor kendi kendine ve takılıp duruyordu dokunmatiği. İptal ettirdim ve almadım. Başka kalite ekran var mı dediğimde tek kalite ekran var abi dediler. Şmid düşünüyorum güvenilir ekranı kendim alıp mı taksam ve nereden güvenilir olanı ? Önerilerinizi bekliyorum.

kadirgul42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
7
Telefonum düşmediği halde kendi kendine ekranı gitti. Yazılımdan mı donanımdan mı diye araştırırken bir teknik servise sorayım dedim. Bilindik yıllardır hizmet veren bir teknik servise götürdüm. Ekran değişecek dediler ve telefonumu bıraktım. Öyle bir ekran taktılar ki ekran kararıp geri geliyor. Parlaklığı artıp azalıyor kendi kendine ve takılıp duruyordu dokunmatiği. İptal ettirdim ve almadım. Başka kalite ekran var mı dediğimde tek kalite ekran var abi dediler. Şmid düşünüyorum güvenilir ekranı kendim alıp mı taksam ve nereden güvenilir olanı ? Önerilerinizi bekliyorum.
Forum Kurallarına Ters mi Bilmiyorum Eğer Yanlış Birşey Yapıyorsam Yönetici Arkadaşlar Bu Yorumu kaldırabilir.

Mobilparcasi.com
Telefonparcasi.com
Bu İki Site Güvenilirdir

Ekran Alırken Servis Yazanini Alman Gerekiyor Orjinal Ekranlarda Servis Yazar

A Kalite Ekran, Oled Ekran Falan felan Yazanlar Yan sanayidir

Revize Yazanlar Daha Önce Kırılmış Ekranlar Tekrar Dış cam Takılıp Yenilenmiş Ekran Demektir Revizeler de Orjinal Ekrandir Ama İkinci el Olur Ve Bazı bölgelerinde Hava Boşlukları Görülebilir.

Çıtasız Yazanlar da Yalnızca Ekran Gönderilir
Çıtalı Olanlarda Ekran Bağlı Olduğu Plastik İle Birlikte Gönderilir Kimi Modellerde Kasaya Monte Şekilde Gelir Gelen Kasaya Telefonun Parçaları Aktarılır.

Yani Çıtalı Servis Yazani Almanız Gerekiyor.

Aklıma Gelmişken Eklemiş Olayım 2-3 Yıl Öncesinde Servis Ekranlarında Garanti Olmuyordu. Kolay Kolay Sorunlu Çıkmaz da Çıkarsa Garantisi Yok Bilginiz Olsun. Yan Sanayi ekranlarda Garanti Vardı.

Üst Alt