mıuıkazım Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım kazım Cihazım mi 5 Yaş 34 Konum 42250, Katılım 21 Mayıs 2019 Konular 4 Mesajlar 9 Tepkime puanı 1 Puanları 3 28 Mayıs 2019 #1 type c kaybettim Orjinal type c kablosu nerden bulabilirim mi 5 için veya kaliteli bir type c öneriniz var mı ?
type c kaybettim Orjinal type c kablosu nerden bulabilirim mi 5 için veya kaliteli bir type c öneriniz var mı ?
X XiaoMiu ㅤ Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım ㅤ Cihazım ㅤ Konum ㅤ Katılım 10 Mart 2018 Konular 188 Mesajlar 4.618 Tepkime puanı 10.810 Puanları 238 28 Mayıs 2019 #2 mıuıkazım' Alıntı: type c kaybettim Orjinal type c kablosu nerden bulabilirim mi 5 için veya kaliteli bir type c öneriniz var mı ? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Bunu öneririm Baseus kaliteli bir marka Oyla: Oyla 0 Downvote
mıuıkazım' Alıntı: type c kaybettim Orjinal type c kablosu nerden bulabilirim mi 5 için veya kaliteli bir type c öneriniz var mı ? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Bunu öneririm Baseus kaliteli bir marka