Yardım Orjinal Şarj Aleti

cariceviki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çariçe
Cihazım
Xiaomi Note 12
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Kdöelelele
Telefon Modeli
Xiaomi
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba benim telefonum 33w şarj aletiyle şarj oluyor. Kablom bozulunca orjinal olduğu söylenen bir kablo sipariş ettim. Bunun orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim.

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
126
Merhaba benim telefonum 33w şarj aletiyle şarj oluyor. Kablom bozulunca orjinal olduğu söylenen bir kablo sipariş ettim. Bunun orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim.
İnternet üzerinden alınan kabloların %99'u yan sanayi tabi bazıları orijinal gibi şarj edebilir veya kutu çıkması satabilirler ama bunu anlayamazsınız. İlk başlarda turbo şarj ifadesini verse de bu orijinal olduğunu kanıtlamaz ne yazık ki. Çünkü ben de daha önce birkaç kez sipariş vererek 33w şarj aleti satın aldım ve geri iade ettim çünkü gelen ürünler orijinal adı altında sahteydi bunlar dan bir tanesi turbo şarj açmadı ve satıcıya sorduğumda alakasız saçma bir cevap vermişti. Size tavsiyem kutu çıkma bulmanız veya 33w destekleyen alternatif kablolara yönelmeniz ugreen gibi markalar işinizi görecektir.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
İnternet üzerinden alınan kabloların %99'u yan sanayi tabi bazıları orijinal gibi şarj edebilir veya kutu çıkması satabilirler ama bunu anlayamazsınız. İlk başlarda turbo şarj ifadesini verse de bu orijinal olduğunu kanıtlamaz ne yazık ki. Çünkü ben de daha önce birkaç kez sipariş vererek 33w şarj aleti satın aldım ve geri iade ettim çünkü gelen ürünler orijinal adı altında sahteydi bunlar dan bir tanesi turbo şarj açmadı ve satıcıya sorduğumda alakasız saçma bir cevap vermişti. Size tavsiyem kutu çıkma bulmanız veya 33w destekleyen alternatif kablolara yönelmeniz ugreen gibi markalar işinizi görecektir.
Aslında İnternette tonla orijinal Xiaomi şarj aleti var hocam. Yurtdışı telefonların şarj aletlerini ayrı şekilde getirip kutu çıkması olarak satıyorlar. Bu ürünler genelde set olarak satılır.
Aldığım satıcıda fiyatlara bir baktım da
33w adaptör + kablo 470 TL
120w adaptör + kablo 550 TL
67w adaptör + kablo 400 TL

Fiyatlar tuhaf gelebilir. 67w bir çok cihazda çıktığı için daha bol haliyle daha ucuz oluyor. 33 artık nadir görüldüğü için tuzlu.

Oyla:

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
126
Aslında İnternette tonla orijinal Xiaomi şarj aleti var hocam. Yurtdışı telefonların şarj aletlerini ayrı şekilde getirip kutu çıkması olarak satıyorlar. Bu ürünler genelde set olarak satılır.
Aldığım satıcıda fiyatlara bir baktım da
33w adaptör + kablo 470 TL
120w adaptör + kablo 550 TL
67w adaptör + kablo 400 TL

Fiyatlar tuhaf gelebilir. 67w bir çok cihazda çıktığı için daha bol haliyle daha ucuz oluyor. 33 artık nadir görüldüğü için tuzlu.
Evet ama şöyle bir şey de var bir süre turbo da çalışıp sonrasında kesiliyor. Her satıcı ve satılan ürün aynı değil dikkat etmek gerekmekte. Örneğin ben ihtiyacım olmadığı sürece 2 adet A101'den ürününü sırf orijinal ve uygun diyerek satın aldım. Bu yüzden en mantıklı olan takip etmeli, 2.el veya bilinen yerlerden temin etmeli şu an da kullanmaktayım ve memnunum.

Oyla:

Dexter7.7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
3
Evet kablo desteğide önemli 2 amperlik kablodan 33 w ve üstüne düzgün verim alamayız 2a yüksek akımda direnç gösterir ,benimki orj 120w kablom 6A (amper) Lenovo tab m10 fhd tabletin kablosunu denedim(2a-5v) normalde 20 -25 dk arası 0 dan 100 olan cihaz 50 dk da şarj oldu kablonun tipA ucu ısınmıştı.

Oyla:
Üst Alt