Yardım Orjinal Rom ve Fake rom

Seyfo1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfettin
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
43
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI global 14.0.3
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5g
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar yurtdışı Note 12 Pro 5g kullanıyorum, birkaç şey merak ediyorum
Cihazıma henüz IMEI atmadım, bootlader kilidim açık, buradan edindiğim bilgilere göre cihazımda Fake rom kuruluymuş (SMOMIXN) bende orjinal global Roma geçmek istiyorum (SMOMIXM) siz hangisini önerirsiniz Fake ve orjinal Rom arasında çok fark var mı Aralarındaki farklar nelerdir, performans farkı gibi şeyler olur mu

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Merhaba arkadaşlar yurtdışı Note 12 Pro 5g kullanıyorum, birkaç şey merak ediyorum
Cihazıma henüz IMEI atmadım, bootlader kilidim açık, buradan edindiğim bilgilere göre cihazımda Fake rom kuruluymuş (SMOMIXN) bende orjinal global Roma geçmek istiyorum (SMOMIXM) siz hangisini önerirsiniz Fake ve orjinal Rom arasında çok fark var mı Aralarındaki farklar nelerdir, performans farkı gibi şeyler olur mu

Fake rom olmaz hocam. Yani stok rom kuruludur ve belli ki imei gitmemesi için güncellemesi kapatılmış bir romdasınız. Performans farkı elbette güncelleme alan romlarda daha iyi olmalı.

Oyla:

Seyfo1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfettin
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
43
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fake rom olmaz hocam. Yani stok rom kuruludur ve belli ki imei gitmemesi için güncellemesi kapatılmış bir romdasınız. Performans farkı elbette güncelleme alan romlarda daha iyi olmalı.
Hocam IMEI henüz atmadım bu arada yanlış yazmışım bootlader kilidim kapalı, yani sizce xn den xm ye geçmeli miyim?

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam IMEI henüz atmadım bu arada yanlış yazmışım bootlader kilidim kapalı, yani sizce xn den xm ye geçmeli miyim?

Kapalı iken geçemezsiniz hocam. Miflash tool, bootloader kilidinin açık olmasını ister. Rom geçişleriden genelde çok şey farketmez ama imei için bootlaoder açmanızda fayda var.

Oyla:

Seyfo1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfettin
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
43
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kapalı iken geçemezsiniz hocam. Miflash tool, bootloader kilidinin açık olmasını ister. Rom geçişleriden genelde çok şey farketmez ama imei için bootlaoder açmanızda fayda var.
Hocam imei için telefoncuya gittiğimde senin kilidin şuan kapalı IMEI attığımız zaman kilidin açık olacak gibi şeyler soylemişti büyük ihtimal IMEI attirdigim zaman telefoncu kilidi açar, onun haricinde geliştirici seçeneklerinden bootlader kilidini kendim acamaz mıyım?

Oyla:
Üst Alt