Çözüldü Orjinal rom rootsuz bilgisayarı bloatware kaldırma

hasankurtcebe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Orjinal Miui Global 11.0.6
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba. Telefonum orjinal romlu, root yapılmadı, bootloader kilidi kapalı. Telefonda yüklü gelen gereksiz uygulamaları root olmadan kaldırmak istiyorum. Daha önce bir programla yapmıştım ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum ve bulamadım. Bulduklarımın hepsi adb üzerinden komutla yapılıyor. Telefonda programla nasıl yapabilirim? Teşekkürler şimdiden

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhaba. Telefonum orjinal romlu, root yapılmadı, bootloader kilidi kapalı. Telefonda yüklü gelen gereksiz uygulamaları root olmadan kaldırmak istiyorum. Daha önce bir programla yapmıştım ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum ve bulamadım. Bulduklarımın hepsi adb üzerinden komutla yapılıyor. Telefonda programla nasıl yapabilirim? Teşekkürler şimdiden
Bu uygulama ile oluyor

Oyla:

Rasit03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RAŞİT
Cihazım
POCO X5 PRO 5 G
Meslek
emekli teknisyen
Konular
5
chrome devre dışı bırakıyorum bütün izinler kapalı 24 saat sora chrome kendini güncellemiş yani ne yaptıysam şu chrome den kurtulamadım bu uygulamada çare olmadı telefonun garantisini bitmesini bekliyorum

Oyla:

gegebee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökmen
Cihazım
Redmi
Konular
0
chrome devre dışı bırakıyorum bütün izinler kapalı 24 saat sora chrome kendini güncellemiş yani ne yaptıysam şu chrome den kurtulamadım bu uygulamada çare olmadı telefonun garantisini bitmesini bekliyorum

Android Debug Bridge ile kaldırabilirsiniz.
Garanti dışı bırakmaz.

Oyla:
Üst Alt