Yardım Orjinal Kimliğe Dönme

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Telefonu aldığım kişi Mi 11 Lite 4g(courbet) cihaza kimlik tamiri yapmış ve sadece 2. hat kullanılabiliyor. Elimde işlem yapılmadan önceki qcn dosyası yada eski halinin efs dosyası yok.

Ben orjinal kimliğe dönmek istiyorum çünkü kameradan memnun değilim. Orjinal imei numaralarını biliyorum çünkü kutunun üzerinde yazıyor. Nasıl orjinal haline dönebilirim şimdiden teşekkürler

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Telefonu aldığım kişi Mi 11 Lite 4g(courbet) cihaza kimlik tamiri yapmış ve sadece 2. hat kullanılabiliyor. Elimde işlem yapılmadan önceki qcn dosyası yada eski halinin efs dosyası yok.

Ben orjinal kimliğe dönmek istiyorum çünkü kameradan memnun değilim. Orjinal imei numaralarını biliyorum çünkü kutunun üzerinde yazıyor. Nasıl orjinal haline dönebilirim şimdiden teşekkürler
İlk repair yapılırken alınan qcn dosyası olmadan o dediniz IMEI bilmekle olmuyor iş hocam olay IMEI numarası değil IMEI dosyası.
Şöyle belki olabilir aynı marka model cihazın stock qcn restore yapılırsa düzeltebilir belki ama repair yaparak olmaz illa stock editlenmemiş qcn Veya sdf dosyaları gerekiyor

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fastboot ile stock rom flaşlasam ve imei null olsa. Daha sonra qcn yedekleme yapsam ve qcn'e orjinal imeileri yazsam. Qcn restore yaptığımızda cihaz tanır mı?
Yada benimle qcn paylaşabilecek olan var mı?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
efs yedeği olmadan o iş olmaz. Efs yedeği cihaza özeldir. Başka cihazınkide işe yaramaz. Başka cihazın değil kendi stok qcni daha olsa geri yüklediğiniz anda cihaz açılmaz nv data hatası ile recovery de kalır. Orjinal efs yedek yoksa bu iş bitmiştir..

Üst Alt