Yardım Orjinal ekran tavsiyesi

Zeurest

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Merhaba arkadaşlar telefonum ekranını değiştirmem gerekiyor ama telefoncular fazla para söylüyorlar o yüzden ekranı internetten alıp bir abimize yaptırtıcam gördüm kadarıyla internetteki ilanlarda ekran tipleri aynı yani hiçbirinde orjinal ekran a kalite ekran falan yazmıyor bugün bir telefoncuda bunların ekranı tek tip zaten orjinal olur dedi ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum bir başka servislede konuştumda yan sanayi ekran 200 tl orjinali 300 tl dedi aklım karıştı gitti iyice ama ben telefonculara fazla güvenmiyorum belkide elinde tek tip ekran var orjinalde tak desen yan sanayide tak desen aynısını takıp orjinalını taktım diyicek ülkemizde böyle kazanan cok var o yüzden sizden ricam bana link paylaşabilirmsnz bu ekranı al gibisinden eğerki orjinal ekran vs varsa tek tip değil ise orjinalının linkini paylaşırsanız sevinirim. Bir diğer sorumda eğerki orjinalı veya A kalite yan sanayi ekran varsaki gidipde A kalite yan sanayi ekran tartırırsam ne gibi sorunlarla karşılaşırım. Not telefonu 1 sene veya 2 sene kullanıp sonra babama vericem

Üst Alt