Yardım Orjinal batarya

oguzb16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Konular
4
Arkadaşlar herkese merhaba yaklaşık 3 yıldır mi 11 ultra kullanıyorum ve son 1 ayda batarya artık ömrünü doldurmuş gibi davranmaya başladı. Ev ve iş yerimde orjinal kablo ve şarj aleti kullanıyorum buna rağmen telefon %71 olup takılı kalıyor ya kapatıp açmam gerekiyor ya da kabloyu çıkarıp takmam. Durduğu yerde kendi kendine şarj azalıyor. Bazen uyarı veriyor "cihazınız aşırı güç tüketiyor 30 dakıkada %40 şarj kullandı" diye.

Bursa da birebir orjinal bataryasını bulamadım. Telefoncu arkadaşlar vasıtasıyla İstanbul'a sorduk onlarda yok dedi. Bu konuyla ilgili yardımlarınıza ihtiyacım var. Orjinal batarya nerden temin edebilirim

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Servis dışında çok zor.
Ancak çıkma olur o da ne kadar sağlıklı bilinmez.

Size tavsiyem öncelikle servise başvurun. Oradan çıkmazsa orijinal adı altında merdiven altı ürünlerle uğraşmak yerine Deji gibi bilindik sertifikalı yan ürünlerden denemeniz yönünde olur.

Bir sorun olursa iade vs durumlarında epey kolaylık sağlıyorlar.

oguzb16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Servis dışında çok zor.
Ancak çıkma olur o da ne kadar sağlıklı bilinmez.

Size tavsiyem öncelikle servise başvurun. Oradan çıkmazsa orijinal adı altında merdiven altı ürünlerle uğraşmak yerine Deji gibi bilindik sertifikalı yan ürünlerden denemeniz yönünde olur.

Bir sorun olursa iade vs durumlarında epey kolaylık sağlıyorlar.

Hızlı şarj destekli mi acaba siz daha önce kullandınız mı?

zaho66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
11
bence orjinal rom yüklü ise kilidi kapat serviste ücretli yaptır derim başka türlü orjinal batarya çok zor

kadirgul42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
7
bence orjinal rom yüklü ise kilidi kapat serviste ücretli yaptır derim başka türlü orjinal batarya çok zor
Tek Mantıklı Çözüm Bu Orjinal Batarya Diye Birşeyi Hiç Bir Telefoncu Satamaz Çünkü Kendilerine satan Yok Anca Çıkma Olur O da Ne Kadar Sağlamsa Şansa Kadere.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Hızlı şarj destekli mi acaba siz daha önce kullandınız mı?
Ben bundan kullanmadım ancak çevremde kullananlar vardı. Cihazdan cihaza değişiyor müşteri hizmetlerine bir sorun bence. Daha önce farklı cihaz için 3 kere orijinal diye batarya aldım 3 kere iade etmek zorunda kaldım. Servis ürünü diye yolluyorlar ancak sahte çıkıyor. Xiaomi batarya satmıyor çünkü servis getirebiliyor sadece onlar da dışarı vermiyor.

Üst Alt