Yardım Orijinal Redmi Note 3 Bataryası Nereden Bulabilirim?

Protagonistz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
2
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 yıldır Xiaomi Redmi Note 3 kullanıyorum. Askerden geleli 15 gün oluyor. Askere gitmeden evvel telefonun şarjını fullemiştim, %100 yapmıştım askere götürürüm diye. Son anda karar değiştirip götürmedim ve telefonu kabarcıklı naylon poşete koymuştum. Telefon o şekilde kimse ellemeden 6 ay durmuştu. Geldiğimde açmaya çalıştım ancak 10 dakika felan ekran 1 saniyeden çok daha kısa süre gelip gitmişti. Şarja koyduktan sonra açılmıştı, şarjı boşalmış bu arada. Şu günlerde şarjım çok kolay bitiyor, günde 2-3 sefer şarj ediyorum. Hatta şarj oluyor gösteriyor çoğu zaman ancak 1 saatte %5 dolmuş oluyor. Bataryanın bitmiş olduğunu düşünüyorum. Şimdi Orijinal Redmi Note 3 bataryası almak istiyorum, çeşitli sitelerde var fakat burada bilgili kişilerin daha isabetli karar vermem de bana yardımcı olacaklarını düşündüğüm için buraya yazmak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Merhabalar
Orjinal batarya bende mevcut hocam
Ücret 25 TL
Alan arkadaşlar orijinalliğini doğrulayabilir :) Zenex

Oyla:

Protagonistz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Niçin bu kadar ucuz kardeşim? Bir de bu bataryaların orijinal olup olmadığını nereden anlayacağız?

Oyla:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Niçin bu kadar ucuz kardeşim? Bir de bu bataryaların orijinal olup olmadığını nereden anlayacağız?
ucuz olması sizin için avantajdır sorgulamanız garip. önceden tecrübeli olan biri ilk bakışta orjinali anlar

Oyla:

Protagonistz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
2
Ucuz olmasını sorgulamıyorum, sahte mi değil mi diye sorguluyorum sadece

Oyla:

Protagonistz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
2
Kusura bakmalık bir durum yok kardeşim. Ben sadece forumda yeniyim, tanımıyorum kimseyi. Elinizde mevcutsa nasıl alabilirim sizden

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Ucuz olmasını sorgulamıyorum, sahte mi değil mi diye sorguluyorum sadece
Sefa hocam herzaman kaliteyi ucuza uygun fiyata satar.prensibi böyle.kendisinden bir adet mi5s plus bir adet mi6 ve bir adet nubia z17 telefon almış biri (müşterisi) olarak fiyatları herzaman en uygunudur.ondan aldığım kulaklık kılıf ve ekran koruma aparatlarını saymıyorum bile

Oyla:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Sefa hocam herzaman kaliteyi ucuza uygun fiyata satar.prensibi böyle.kendisinden bir adet mi5s plus bir adet mi6 ve bir adet nubia z17 telefon almış biri (müşterisi) olarak fiyatları herzaman en uygunudur.ondan aldığım kulaklık kılıf ve ekran koruma aparatlarını saymıyorum bile
eyvallah hocam

Kusura bakmalık bir durum yok kardeşim. Ben sadece forumda yeniyim, tanımıyorum kimseyi. Elinizde mevcutsa nasıl alabilirim sizden
İstanbul sirkeci elden teslim. diğer iller kargo olabilir. özelden ulaşabilirsiniz

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam yanlış anlama ama nerdeyse ucuza sattığı için suçlayacaksın adamı:)sefa hocam bu sitenin bana göre en güvenilir satıcısıdır.müşterisi olarak ona güvenim sonsuz ve kendisine kefilim.sayfaları burda,milyon tane referansı var.buyur hocam

Satış - -SEFA-- Mi Note 3 , Redmi 5 Plus , Redmi Note 4 satışlar devam ediyor

Satış - --SEFA-- Ekran ve Kasa değişimleri (Oneplus ve Xiaomi)

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt