Çözüldü Orijinal qcn

grishjarta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 6X
Konular
12
Merhaba, telefonum malum yolla kayıtlı. İmei 1 0 görünüyorken imei 2de numara mevcut. Orijinal imeilere dönüp döneneyeceğimi merak ediyorum ancak bu sadece teorik bir soru, herhangi bir işlem yapmayacağım. Orijinal efs yedeği mevcut değil fakat stock gelen iki imei numarasını da biliyorum. Xiaomi imei tools ile sim1 de dahil olmak üzere yazılabilir mi yeniden? Sim1 rsa korumalı ve şuan imei numarası yok görünüyor üzerine tekrar orijinal imei yazılabilir mi?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Merhaba, telefonum malum yolla kayıtlı. İmei 1 0 görünüyorken imei 2de numara mevcut. Orijinal imeilere dönüp döneneyeceğimi merak ediyorum ancak bu sadece teorik bir soru, herhangi bir işlem yapmayacağım. Orijinal efs yedeği mevcut değil fakat stock gelen iki imei numarasını da biliyorum. Xiaomi imei tools ile sim1 de dahil olmak üzere yazılabilir mi yeniden? Sim1 rsa korumalı ve şuan imei numarası yok görünüyor üzerine tekrar orijinal imei yazılabilir mi?
Hayır, maalesef telefonunuz tekrar iki sim olmayacaktır.

grishjarta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 6X
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazın repair işlemi yapılmadan önce alınan sdf dosyaları veya qcn yedeği gerekir hocam yani cantara hoca kısaca net olayı söylemiş 😅
Anladım. Ya zaten çift hat kullanmıyorum ama bir anda aklıma takıldı çok merak ettim cevabı

Üst Alt