Yardım orijinal poco x7 pro şarj hızlı gidiyor

bordo bereli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
emirhan kar
Cihazım
redmi not 10pro
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2.0.7.0
Telefon Modeli
poco x7 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
iyi akşamlar,
kaçak olarak değil tr olarak poco x7 pro aldım bataryası 6000 mah ama sanki şarjı bana hızlı gidiyor gibi geldi ben resimlerini de ekledim bakıp birşeyler söyler misiniz fikir sahibi olayım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kafeinsiz hocam bir fikriniz var mı ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-02-22-20-51-44-675_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2025-02-22-20-51-44-675_com.miui.securitycenter.png
    126,9 KB · Görüntüleme: 11

Kruis

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kruis
Cihazım
x
Konular
5
Güvenlik uygulamasından batarya kısmındaki ayarlamaları yapmayı deneyebilirsin. Ekran hZ'ını düşürüp 60'a çekebilirsin.

Oyla:

bordo bereli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
emirhan kar
Cihazım
redmi not 10pro
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güvenlik uygulamasından batarya kısmındaki ayarlamaları yapmayı deneyebilirsin. Ekran hZ'ını düşürüp 60'a çekebilirsin.
ayarı yapılı hocam telefonu dün aldım ilk başta böyle yapması garip değil mi ?

kimse yok mu cevap verecek poco x7 pro kullanan bir kişi veya xiaomiden anlayanlar yardımcı olursa sevinirim ona göre telefonu iade edeyim. şarjın süresi iyi mı bana hızlı geldi.

kimse yok mu cevap verecek poco x7 pro kullanan bir kişi veya xiaomiden anlayanlar yardımcı olursa sevinirim ona göre telefonu iade edeyim. şarjın süresi iyi mı bana hızlı geldi.

Oyla:

adilkahraman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adil
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
12
Bu kullanım senaryolarına göre değişebilen bir durum ancak Xiaomi pil optimizasyonu olarak biraz zayıf, pil biraz hızlı gidiyor gibi ancak X7 pro 6000 mah slicon batarya kullanıyor, yeni nesil bir batarya dayanıklılık seviyesi, şarj etme sayısı vs olarak uzun yıllar gidecek şeklinde tanıtımı yapıldı, muhtemelen cihaz da yeni olduğu için bazı optimizasyonların yapılması gerekli olabilir ayrıca henüz 1 günlük kullanımda pil performansını yorumlamak doğru olmayabilir, birkaç gün geçip şarj bitirip doldurum yapılarak tekrar deneyiniz

Oyla:

bordo bereli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
emirhan kar
Cihazım
redmi not 10pro
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kullanım senaryolarına göre değişebilen bir durum ancak Xiaomi pil optimizasyonu olarak biraz zayıf, pil biraz hızlı gidiyor gibi ancak X7 pro 6000 mah slicon batarya kullanıyor, yeni nesil bir batarya dayanıklılık seviyesi, şarj etme sayısı vs olarak uzun yıllar gidecek şeklinde tanıtımı yapıldı, muhtemelen cihaz da yeni olduğu için bazı optimizasyonların yapılması gerekli olabilir ayrıca henüz 1 günlük kullanımda pil performansını yorumlamak doğru olmayabilir, birkaç gün geçip şarj bitirip doldurum yapılarak tekrar deneyiniz
teşekkür ederim biraz deneyip bakalım sonuca 🙏

Oyla:
Üst Alt