- Adım
- İsa
- Cihazım
- Yok
- Konular
- 4
POCO X7 Pro 12/512 versiyonunu Trendyol satıcılı olarak satın aldım. Bugün 9. günü iade etsem kabul olur mu?
İade edin.POCO X7 Pro 12/512 versiyonunu Trendyol satıcılı olarak satın aldım. Bugün 9. günü iade etsem kabul olur mu?
Hemen iade et ne duruyorsun.
Edeceğim ama babam kalkmamış orijinali bu diye tutturuyor.İade edin.
Telefonu kullanan kişi sensin. Bu sorun üretim kaynaklı iade işlemlerini başlat Baban bir der başka demez. İnternetten almışsın illaki olur böyle şeyler.Edeceğim ama babam kalkmamış orijinali bu diye tutturuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır, ekran kalkmasını kesinleştirdim. Kenardan hafif üfleyince full içine giriyor ve birkaç saniye izi belli oluyor. İade işlemlerini başlattım.
Trendyol'dan aldım bana servise yolla diyorlar. Rapor olmazsa iade olmazmış.Telefonu kullanan kişi sensin. Bu sorun üretim kaynaklı iade işlemlerini başlat Baban bir der başka demez. İnternetten almışsın illaki olur böyle şeyler.
Yap bir şekildeTrendyol'dan aldım bana servise yolla diyorlar. Rapor olmazsa iade olmazmış.
Kronik mi yani? Öyleyse hiç servisle uğraşmak istemem.Ancak bu genel bir durum olduğu için servisin sorun yok demedi daha olası.
Öncelikle babanız haklı muhtemelen araştıran biri.
Bu bir ekran kalkması değil.
X7 Pro cihazların tamamında belli bir açıdan bakınca kenarda hafif bir ışık görünüyor.
Servise göndermeniz gerekiyor.
Servis DOA kapsamında yeni bir cihaz verebilir veya istediğiniz iade raporunu verebilir.
Ancak bu genel bir durum olduğu için servisin sorun yok demedi daha olası.
Trendyol haklı olarak iade almak istemez. Çünkü bu ürünü tekrar satmaları gerekecek ve kimse sıfır diye birinin 2 hafta kullandığı cihazı almak istemez.