Soru Orenge Fox ota ayarları çalışıyormu?

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.5.2.0 (RFJCNXM) stable
Telefon Modeli
Mi9t
Bootloader Kilidi
Açık
Merak ettim orenge Fox ta böyle bir ayar var ama hiç çalışıp çalışmadığını denemedim bende aktif ama güncelleme gelmediği için denemedim mesela bu özellik açıkken wipe yapmadan fabrika ayarlarına geri dönme filan kullanılabiliyor mu merak ettim deneyen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim...

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
O seçenek twrpde advanced wipe kısmından sadece Data seçip formatlamak hocam ama uygulamalar vs gider sadece cihaz hafızasında olan müzik resim vs dosyalar kalır.
Orangefox kullanmadım için bilmiyorum denemek lazım twrpde varsa orange vardır diye düşünüyorum

Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O seçenek twrpde advanced wipe kısmından sadece Data seçip formatlamak hocam ama uygulamalar vs gider sadece cihaz hafızasında olan müzik resim vs dosyalar kalır.
Orangefox kullanmadım için bilmiyorum denemek lazım twrpde varsa orange vardır diye düşünüyorum
Hayır hocam yanlis anladınız normal twrp de ayarlar uygulamasından güncelleme yapınca çöküyor sifirlamayida burdan yapınca aynı şey oluyor ama bu orenge Fox ta ota güncelleme ayarı var acaba onu etkinleştirince sistem güncelleştirme uygulamasından güncelleme yapılabiliyor mu bunu merak ettim...

Oyla:
Üst Alt