Yardım OrangeFox

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.5.0(RJWINXM)
Telefon Modeli
redmi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba telefonuma OrangeFox kurdum kalıcı olması için magisk root kurdum telefon redmi ekranın da kaldı cihaza yazılım atım düzeltim tabiki bu sorun neyden olmuş olabilir çözümünü bilen varmı başka twrp önermeyin çünkü onlar karmaşık şifreli dosya gösteriyor.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Merhaba telefonuma OrangeFox kurdum kalıcı olması için magisk root kurdum telefon redmi ekranın da kaldı cihaza yazılım atım düzeltim tabiki bu sorun neyden olmuş olabilir çözümünü bilen varmı başka twrp önermeyin çünkü onlar karmaşık şifreli dosya gösteriyor.
Orange Fox kalıcı olması için magisk atmanız gerekmiyor normalde. Ama bu cihazdan cihaza değişiklik gösterebilir. Boot da kalma sebebi ise Magisk sürümüdür, eğer A11 kuruyorsanız Magisk 23 yüklemeniz gerekiyor, eğer Magisk 21.4 sürüm atacaksanız, önce magisk r ardından da magisk yüklemeniz gerekiyor.

Oyla:

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
61
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orange Fox kalıcı olması için magisk atmanız gerekmiyor normalde. Ama bu cihazdan cihaza değişiklik gösterebilir. Boot da kalma sebebi ise Magisk sürümüdür, eğer A11 kuruyorsanız Magisk 23 yüklemeniz gerekiyor, eğer Magisk 21.4 sürüm atacaksanız, önce magisk r ardından da magisk yüklemeniz gerekiyor.
Hocam şöyle a11 derken ne demek istediğinizi anlamadım biraz teknoloji cahiliyim kusura bakmayın benim telefonum redmi note9pro India model ben Orange Fox R11.1_1sürümünü kurdum ve root olarak magisk 20.3 kurdum telefona önceden magisk APK de kuruluydu olmadı o şekil şuan benim hangi sürümleri indirip denememi tavsiye edersiniz

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Kusura bakmayın, A11 derken Android 11 sürümü demek istedim. Kurduğunuz rom eğer Android 11 ise, orange fox 11 sürümü ve rom yükleme sonrası Magisk yüklerseniz boot' da kalmaz. Açılış ekranında kalma sebebi kurduğunuz magisk sürümünün düşük olması. Magisk 23 yüklediğinizde cihazı açıp magisk logosuna tıklarsanız apk yı kendi yüklüyor.. Kısacası önerim, Orange fox 11 sürümü ve magisk 23 sürümü (son sürüm)

Oyla:

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
61
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kusura bakmayın, A11 derken Android 11 sürümü demek istedim. Kurduğunuz rom eğer Android 11 ise, orange fox 11 sürümü ve rom yükleme sonrası Magisk yüklerseniz boot' da kalmaz. Açılış ekranında kalma sebebi kurduğunuz magisk sürümünün düşük olması. Magisk 23 yüklediğinizde cihazı açıp magisk logosuna tıklarsanız apk yı kendi yüklüyor.. Kısacası önerim, Orange fox 11 sürümü ve magisk 23 sürümü (son sürüm)
Hocam linkleri bana buradan atarmısınız dediğiniz gibi yapcam da bari tam emin olalım doğru programları indirip yaptığıma sizin için sorun olurmu
Kulandığım cihaz android 11 evet

Oyla:
Üst Alt