Soru Orangefox datayı görmüyor

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Merhabalar,
poco x3 pro için pulse (Miui 13 A12) rom kullanıyorum. Bu roma geçerken fastboot tan geçiş yapmıştım. Fakat yen çıkan romlar recovery üzerinden flashlanması gerekiyor. şöyle bir sorun var ki andoid 12 de orangefox veya TWRP datayı görmüyor. Bu yüzden herhangi bir şey flashlayamıyorum. Telegram gruplarında data görünebilmesi için dfe flashlanması gerektiği yazıyor. Ama nasıl flashlanacağını ya da flashladıktan sonra neler yapılması gerektiğini bilmiyorum. A12 poco x3 kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Hocam a12ler suanlik data görmüyor Twrpde onun için yapman gereken adb sideload ile yüklemen bunun içinde dfe dosyasini indir Miui 13 A12 olani sonrasinda youtubede nasıl yapildigiyla ilgili video var adb sideload ile yukledikdrn sonra mounta girip datayi secip wipeleri yapmadan reboot recovery seç telefon baslattiktan sonra tekrar recoverye girince datayi görür

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam a12ler suanlik data görmüyor Twrpde onun için yapman gereken adb sideload ile yüklemen bunun içinde dfe dosyasini indir Miui 13 A12 olani sonrasinda youtubede nasıl yapildigiyla ilgili video var adb sideload ile yukledikdrn sonra mounta girip datayi secip wipeleri yapmadan reboot recovery seç telefon baslattiktan sonra tekrar recoverye girince datayi görür
Sideload yerine otg ya da sd kullansam olmaz mı?

m3tinkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
poco x3 pro
Konular
3
Merhabalar,
poco x3 pro için pulse (Miui 13 A12) rom kullanıyorum. Bu roma geçerken fastboot tan geçiş yapmıştım. Fakat yen çıkan romlar recovery üzerinden flashlanması gerekiyor. şöyle bir sorun var ki andoid 12 de orangefox veya TWRP datayı görmüyor. Bu yüzden herhangi bir şey flashlayamıyorum. Telegram gruplarında data görünebilmesi için dfe flashlanması gerektiği yazıyor. Ama nasıl flashlanacağını ya da flashladıktan sonra neler yapılması gerektiğini bilmiyorum. A12 poco x3 kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
go plus gibi romlarda data görmüyor romu degistirirsen görecektir magisk kurduktan dfe flash layıp format data yapman gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar,
bir tane hafıza kartı kullanırsan daha iyi olacaktır format data yaptığında dosyaların sd kartta kalır ddaha iyi bende o şekilde

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
go plus gibi romlarda data görmüyor romu degistirirsen görecektir magisk kurduktan dfe flash layıp format data yapman gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir tane hafıza kartı kullanırsan daha iyi olacaktır format data yaptığında dosyaların sd kartta kalır ddaha iyi bende o şekilde
Teşekkürler hocam

m3tinkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
poco x3 pro
Konular
3
Sideload yerine otg ya da sd kullansam olmaz

Merhabalar,
poco x3 pro için pulse (Miui 13 A12) rom kullanıyorum. Bu roma geçerken fastboot tan geçiş yapmıştım. Fakat yen çıkan romlar recovery üzerinden flashlanması gerekiyor. şöyle bir sorun var ki andoid 12 de orangefox veya TWRP datayı görmüyor. Bu yüzden herhangi bir şey flashlayamıyorum. Telegram gruplarında data görünebilmesi için dfe flashlanması gerektiği yazıyor. Ama nasıl flashlanacağını ya da flashladıktan sonra neler yapılması gerektiğini bilmiyorum. A12 poco x3 kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. hocam bu romu bul kur tadından yenmez kamera ses şarj bu rom efsane
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

m3tinkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
poco x3 pro
Konular
3
herşey çalışıyor hocam fazlası var eksiği yok pubg da 3 saat ekran aldım 90 fps 90 hz

Üst Alt