Yardım OrangeFox açılmıyor. PC cihazı görmüyor?

rtsbora

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rtsbora
Cihazım
android
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
AOSP 7.1
Telefon Modeli
Redmi 5 Plus
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba. Redmi 5 Plus (vince) cihazımda Orangefox üzerinden AOSP Extended rom kurmuştum. Kurulum olması gerektiği gibi tamamlanmıştı. Cihaz çalışıyordu. Play Store'dan her zaman kullandığım yazılımları yüklerken ekran karardı ve bir daha cihaz çalışmadı.

Cihazı reset attığımda uzun süre Mi logosu ekranda beliriyor. Sonra AEX logosu kısa bir süre ekrana geliyor ve sistem açılmadan tekrar siyah ekran ve Mi logosuna düşüyor.

Orangefox'a girdiğim zaman ise turuncu ekran/tilki logosunda kalıyor. Menüler açılmıyor. Dolayısıyla bir işlem yapamıyorum.

Telefonu fastboot moda alıp pcye bağlaymaya çalışınca da olmuyor. Her zaman kullandığım adb sürücülerini kurmama rağmen Windows görev yöneticisinde cihaz görünmüyor. Pc ile cihaz bağlantısı yapılamadığı için telefon bir süre sonra Fastboot moddan düşüyor. Yine bir işlem yapamıyorum. Farklı sürücler, usb kablolar denedim ama bir şey değişmedi.

Yardımcı olabilir misiniz?

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Merhaba. Redmi 5 Plus (vince) cihazımda Orangefox üzerinden AOSP Extended rom kurmuştum. Kurulum olması gerektiği gibi tamamlanmıştı. Cihaz çalışıyordu. Play Store'dan her zaman kullandığım yazılımları yüklerken ekran karardı ve bir daha cihaz çalışmadı.

Cihazı reset attığımda uzun süre Mi logosu ekranda beliriyor. Sonra AEX logosu kısa bir süre ekrana geliyor ve sistem açılmadan tekrar siyah ekran ve Mi logosuna düşüyor.

Orangefox'a girdiğim zaman ise turuncu ekran/tilki logosunda kalıyor. Menüler açılmıyor. Dolayısıyla bir işlem yapamıyorum.

Telefonu fastboot moda alıp pcye bağlaymaya çalışınca da olmuyor. Her zaman kullandığım adb sürücülerini kurmama rağmen Windows görev yöneticisinde cihaz görünmüyor. Pc ile cihaz bağlantısı yapılamadığı için telefon bir süre sonra Fastboot moddan düşüyor. Yine bir işlem yapamıyorum. Farklı sürücler, usb kablolar denedim ama bir şey değişmedi.

Yardımcı olabilir misiniz?
Geçmiş Olsun Farklı PC de de Denediniz mi ? Windows 7 Windows 10

Oyla:

rtsbora

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rtsbora
Cihazım
android
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş Olsun Farklı PC de de Denediniz mi ? Windows 7 Windows 10
Merhaba, hayır denemedim. Elimde tek pc var. Geçmişte de bu pc ile kilidini açıp Orangefox vs kurmuştum. Herşeyi ben halletmiştim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yalnız aradan geçen sürede sistemde upgrade yaptım. Intel işlemciden AMD Ryzen işlemciye geçtim. Bununla ilgili bir sorun olabilir mi? AMD sistemde farklı bir sürücü vs kurmak gerekiyor mu?

Son düzenleme:
Oyla:

rtsbora

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rtsbora
Cihazım
android
Konular
3
Telefonu açıp siyah ekrandan çıkmasını beklersem Şifre çözülemedi uyarısı alıyorum. Bu konudakinin aynısı:

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Telefonu açıp siyah ekrandan çıkmasını beklersem Şifre çözülemedi uyarısı alıyorum. Bu konudakinin aynısı:

Sizde de sıfırla yazısı çıktıysa deneyin belki açılır bir de dediğim gibi farklı pc de deneyin olmaz ise son çare edl moda alarak yazılım atmanız lazım hocam.

Oyla:

rtsbora

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rtsbora
Cihazım
android
Konular
3
Sizde de sıfırla yazısı çıktıysa deneyin belki açılır bir de dediğim gibi farklı pc de deneyin olmaz ise son çare edl moda alarak yazılım atmanız lazım hocam.
O konuyu uyarıya örnek olması için verdim. Ekran görüntüsü de vardı. Yoksa konuyu açan kişin sorunu farklı. Onun cihazda BL kilidi kapalıymış ve twrp yüklü değilmiş. Fabrika ayarına dönebilmiş. Bende hiç bir işlem yapılamıyor. Bu hafta sonu her yer kapalı... Buraya yazarak bir şansımı deneyeyim dedim.

Oyla:

cinlitelefoncu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
xiomi mi 9t
Konular
25
O konuyu uyarıya örnek olması için verdim. Ekran görüntüsü de vardı. Yoksa konuyu açan kişin sorunu farklı. Onun cihazda BL kilidi kapalıymış ve twrp yüklü değilmiş. Fabrika ayarına dönebilmiş. Bende hiç bir işlem yapılamıyor. Bu hafta sonu her yer kapalı... Buraya yazarak bir şansımı deneyeyim dedim.
Vb meta ile tekrar twrp kurmayı denediniz mi

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

rtsbora

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rtsbora
Cihazım
android
Konular
3
Vb meta ile tekrar twrp kurmayı denediniz mi

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
VB meta diye bir şeyden yeni haberim oldu. Sağolun. Ama sorun şu ki, Windows telefonu görmüyor. Farklı adb sürücüler denedim, anakart çipset sürücünü güncelledim ama sonuç aynı. Elimde başka pc veya laptop yok maalesef. Dışarı da çıkamıyoruz, malum...

Ekli dosyalar

• aaa.png
    aaa.png
    5,1 KB · Görüntüleme: 15
Oyla:
Üst Alt