Yardım orange fox ben istemeden açılıyor

muhammet16.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
note 9 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
note 9 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
orange fox telefonum açılırken ben istemeden açılıyor ses açma tuşu bozuk olduğu için sanırım acaba buradan çıkıp ana ekrana dönmek için ne yapabilirim

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
orange fox telefonum açılırken ben istemeden açılıyor ses açma tuşu bozuk olduğu için sanırım acaba buradan çıkıp ana ekrana dönmek için ne yapabilirim
Menüler arasında gezinti yaparak SYSTEM"i başlatmanız gerekiyor.
Gelen Ekranda MENÜ butonunu kullanın ve ardından da REBOOT ta basın, oradan SYSTEM" tıkladığınızda telefonun açılır

Tuş temasıyla ilgili sorunu gidermek için de işinin ehli bir tamirciye başvurun.
Ya da tuş temasıyla ilgili sorunu gidermek için telefon kapalı iken var ise telefon kılıfını da çıkararak takılı kaldığını sandığınız tuşlara küçük hareketlerle pres yapın çekin, belki tozlanma da olmuş olabilir.

Oyla:

muhammet16.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
note 9 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Menüler arasında gezinti yaparak SYSTEM"i başlatmanız gerekiyor.
Gelen Ekranda MENÜ butonunu kullanın ve ardından da REBOOT ta basın, oradan SYSTEM" tıkladığınızda telefonun açılır

Tuş temasıyla ilgili sorunu gidermek için de işinin ehli bir tamirciye başvurun.
Ya da tuş temasıyla ilgili sorunu gidermek için telefon kapalı iken var ise telefon kılıfını da çıkararak takılı kaldığını sandığınız tuşlara küçük hareketlerle pres yapın çekin, belki tozlanma da olmuş olabilir.
onu de denedim hocam ama doğrudan orange fox a atıyor

Oyla:

vka

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 12S
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Senin ses tusunla ilgili problemin yok yazılımsal problemin var ama gerçekten ses tusunla alakalı bir şeyde olabilir ben %80 yazılımsal diycem ekran gitti dediğin için

Oyla:
Üst Alt