Haber Operatörler geri adım atti

Evet arkadaşlar mobil paylaşıma ücret isteyen operatörler geri adım atti. Ama turkcell hala çakallık peşinde

Vodafone ne dedi?
Şirket yetkilileri tarafında yapılan açıklama ile birlikte, kullanıcılardan hotspotyoluyla mobil veri paylaşımı için kullanıcılardan herhangi bir ücret talep edilmeyeceği müjdeledi.
Yapılan açıklamayla Vodafone kullanıcılardan herhangi bir ek ücret olmaksızın, mobil internet bağlantısını başka cihazlarla paylaşabileceklerini de belirtti.

Telekom ne dedi?
“Türk Telekom, müşterilerinin kendi mobil internet paketlerini dizüstü bilgisayar, tablet gibi farklı cihazlarla “Kişisel Erişim Noktası/ Hotspot” özelliğini kullanarak farklı cihazlarla paylaşmalarından herhangi bir ücret talep etmemektedir.

Uzun süredir gündemde olan ücretli Hotspot tarifesi hakkında artık tüm operatörlerden açıklamalar yapılmış durumda. Sırasıyla Vodafone,Turkcellve Türk Telekom yaptıkları basın açıklamalarıyla herkesin merak ettiği bu konu hakkında önemli duyurularda bulundular.

Vodafone ne dedi?
Şirket yetkilileri tarafında yapılan açıklama ile birlikte, kullanıcılardan hotspotyoluyla mobil veri paylaşımı için kullanıcılardan herhangi bir ücret talep edilmeyeceği müjdeledi.
Yapılan açıklamayla Vodafone kullanıcılardan herhangi bir ek ücret olmaksızın, mobil internet bağlantısını başka cihazlarla paylaşabileceklerini de belirtti.

Türk Telekom ne dedi?
“Türk Telekom, müşterilerinin kendi mobil internet paketlerini dizüstü bilgisayar, tablet gibi farklı cihazlarla “Kişisel Erişim Noktası/ Hotspot” özelliğini kullanarak farklı cihazlarla paylaşmalarından herhangi bir ücret talep etmemektedir.”

Turkcell ne dedi?
İnternet paylaşımını ücretsiz yapmak isteyen müşterilerin internetlerini paylaşırken açılacak sayfaya ‘Hızlı Giriş’ teknolojisi üzerinden giriş yapmaları yeterli olacak. Bu şekilde giriş yapacak müşterilerimiz paketlerindeki interneti hiçbir ücret ödemeden, herhangi bir cihaz sınırı olmadan güvenli bir şekilde paylaşabilecekler.
“Hotspot’la farklı cihazlarla yaptıkları internet paylaşımı sonucu tarifelerindeki internetin tüketimini takip ve kontrol edemeyen, bunun sonucu olarak beklemedikleri fatura bedelleriyle karşılaşan müşterilerimiz de bulunuyor.
Bu müşterilerimizin sorununu gidermek amacıyla ‘Hızlı Giriş’ üzerinden giriş yapılmadan başka cihazlarla internet paylaşımı yapıldığında dünyadaki çeşitli internet paylaşım modellerindeki örneklerde görüldüğü gibi, aylık 9 TL’ye mevcut tarifesindeki internetine ek olarak 2 GB’lık paylaşımlı internet paketi devreye girecek.”

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Hem pahali tarifeler, hemde Simdi hotspot rezilligi.
Cekim gucu eskiden iyiydi ancak o Kozunu bile Vodafone a kaptirdi. Turkcell almamak icin bir sebep daha dogmus oldu.

astegon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
astegon
Cihazım
S7
Konular
0
Çok büyük ihtimalle bu konuda geri adım atacak TCELL. Bekleyin bence.

Not: İçeriden aldım bu haberi...

Ökkeş Kökleyen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ökkeş
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Turkcell tüketicinin iyiliği için yapıyor bu düzenlemeyi ancak hala bunu anlamayanlar var görüldüğü üzere.
Bu güncellemenin sebebi insanları "Hızlı Giriş"e yönlendirerek hotspot aracılığıyla harcadıkları veriyi takip edebilmelerini sağlamak!
İlave olarak hotspot veriye ihtiyacı olan kullanıcılara da mevcut veri paketlerini bitirmeden kullanabilecekleri çok uygun fiyata 9TL karşılığında 2GB verilecek.

Bunun neresi tüketiciyi mağdur ediyor? Tüketicilerden bir talep var ki böyle bir hizmeti oluşturmaya karar verilmiş.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Turkcell tüketicinin iyiliği için yapıyor bu düzenlemeyi ancak hala bunu anlamayanlar var görüldüğü üzere.
Bu güncellemenin sebebi insanları "Hızlı Giriş"e yönlendirerek hotspot aracılığıyla harcadıkları veriyi takip edebilmelerini sağlamak!
İlave olarak hotspot veriye ihtiyacı olan kullanıcılara da mevcut veri paketlerini bitirmeden kullanabilecekleri çok uygun fiyata 9TL karşılığında 2GB verilecek.

Bunun neresi tüketiciyi mağdur ediyor? Tüketicilerden bir talep var ki böyle bir hizmeti oluşturmaya karar verilmiş.
Dur dur, çekirdeğimi hazırlayıp geleyim ben dur... drunk~~haha--giggle~~

Snatcmeyk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
24

Tüketiciyimi düşünuyor Turkcell eğer düsunuyor ise ücretsiz 5 gb hotspot verir. Muşterilerini para karsiliginda kisitlamaz.

Kadima

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
11

Sende bunu yedin öyle mi?

Üst Alt