- Adım
- Asad
- Cihazım
- Xiaomi Mi 9T
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 22
Merhaba arkadaşlar, Azerbaycanda yaşıyorum burda son yaşanan ve yaşanmakda devam eden durumlar yüzünden internete erişim engeli konuldu. Çeşitli VPN uygulamaları ile bu engeli aşmak mümkün, VPN uygulamalarının sürekli atması ve hız sorunları nedeniyle, kendi vpn serverimi açma yoluna girdim. Forumda bir arkadaş Vultr sitesini önermişdi, bende o siteden hesab açdım ve aşağında linkini bırakaçağım rehber ile bir server oluşturdum.
Fakat nedense telefon veya bilgisayardan ne yaptıysam bağlanmadı, serverin ip adresini normal ağ bağlantısı ile browser'de açmıyor fakat VPN(başka uygulama) girdiğim ip adresi açılıyor. Belki sorun serverin konumumdandır(Almanya) diye düşünüb bir tane de Canada(Toronto) serveri açdım fakat oda aynen diğeri gibi ip adresi browser'da açmadı VPN ile girdiğimde aynı şekilde yine site(ip) açılıyor. Bu sorunu nasıl hallede bilirim? Serverin sitesine yani ip adresine girdiğimde Admin girişi yaparak VPN ayarların ulaşıyorum acaba ordan bir şeyleri değiştirmek bir işe yarar mı? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
VPN siz girmeğe çalışdıkda site yani ip adresi böyle açılıyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fakat nedense telefon veya bilgisayardan ne yaptıysam bağlanmadı, serverin ip adresini normal ağ bağlantısı ile browser'de açmıyor fakat VPN(başka uygulama) girdiğim ip adresi açılıyor. Belki sorun serverin konumumdandır(Almanya) diye düşünüb bir tane de Canada(Toronto) serveri açdım fakat oda aynen diğeri gibi ip adresi browser'da açmadı VPN ile girdiğimde aynı şekilde yine site(ip) açılıyor. Bu sorunu nasıl hallede bilirim? Serverin sitesine yani ip adresine girdiğimde Admin girişi yaparak VPN ayarların ulaşıyorum acaba ordan bir şeyleri değiştirmek bir işe yarar mı? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
VPN siz girmeğe çalışdıkda site yani ip adresi böyle açılıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.