Sohbet Öneri?

mrtalitekin02

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
gm8
Konular
5
Babama telefon bakıyoruz pek pahalı 3 max 4 bin değerinde uzun süre kullanabileceği bir şey önerir misiniz ?

melih.87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
iphone 8
Konular
1
Babama telefon bakıyoruz pek pahalı 3 max 4 bin değerinde uzun süre kullanabileceği bir şey önerir misiniz ?
Yani eğer piyasada ki belli başlı markalara bakmıyorsanız f/p ürünü casper via e4 var telefonu kendimde kullanıyordum anneme verdim şimdi o kullanıyor sağlam ve pil ömrü de gayet iyi kamerası olsun performans hızı memnun edici dokunmatiğinde bir sorunla karşılaşmadık. Annemde kullanıyor şu ana kadar bana bir şikayeti olmadı casper ı telefon almadan önce sadece bilgisayar üzerinden biliyordum telefonu konusunda çekinerek almıştım ama şu an bu düşüncemizi yıktı .

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Savien Walker,
Redmi Note 10S Bütün İhtiyaçlarınızı Fazlasıyla Karşılar.Her Hangi Bir Donanım Sorunları Yoktur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Redmi Note 10S Bütün İhtiyaçlarınızı Fazlasıyla Karşılar.Her Hangi Bir Donanım Sorunları Yoktur.
Kalvyem Takılıyor Ekleme Yapamadım Kusura Bakmayın

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Bence Samsung marka cihaz bakmak daha mantıklı, büyükler genellikle telefonla pek iç içe değildir, Xiaomi'nin yazılımsal problemleriyle uğraşmalarını istemem şahsen.

Üst Alt