Sohbet Önerdiğiniz modlu Instagram var mı?

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Merhabalar,

Uzun bir süre instaero kullandım lakin o da bayadır güncelleme almıyor, efektler falan çalısmıyor, instapro kurdum onda da java hatası veriyor, onu geçtim insta aerodaki en çok kullandığım özellikler yok, post indirme, videoya uzun basıp ileri geri sarma falan..
Yeni filtreleri kullanabileceğim hem de videoları ileri geri sarma özelliğine sahip modlu instagram var mı?

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
17
Merhabalar,

Uzun bir süre instaero kullandım lakin o da bayadır güncelleme almıyor, efektler falan çalısmıyor, instapro kurdum onda da java hatası veriyor, onu geçtim insta aerodaki en çok kullandığım özellikler yok, post indirme, videoya uzun basıp ileri geri sarma falan..
Yeni filtreleri kullanabileceğim hem de videoları ileri geri sarma özelliğine sahip modlu instagram var mı?
İnstaaero beta v10 olarak sitesine konulmuş, dün indirdim bende, sadece videolarda basılı tutma ve ileri geri özelliği yok sanırım bu sürümde
Diğer filtre vs kullanmadığım için bir göz atın isterseniz

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnstaaero beta v10 olarak sitesine konulmuş, dün indirdim bende, sadece videolarda basılı tutma ve ileri geri özelliği yok sanırım bu sürümde
Diğer filtre vs kullanmadığım için bir göz atın isterseniz

Video özelliği lazımdı hocam ya, sağolasın. Belki tam sürümde dahil eder diğer özellikleri...

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Magisk ve xposed kurarsanız resmi instagram sürümü üzerinden istediğiniz özellikleri kullanabilirsiniz.

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Magisk ve xposed kurarsanız resmi instagram sürümü üzerinden istediğiniz özellikleri kullanabilirsiniz.

Öneriniz için teşekkür ederim lakin xposed sıkıntı biraz hocam :)

Mammedoffs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Seymur
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
3
Ben bu instagramı kullanıyorum ama eski sürüm olduğu için filtreler falan çalışmaz diye düşünüyorum, benim ihtiyacım olan videoları ileri geri sarmak, profil fotosunu yakınlaştırmak ve indirmek, hikaye ve paylaşımları indirmek olduğu için Filtrelere pek önem vermiyorum.. İsterseniz deneyebilirsiniz fakat bir daha güncelleme almayacak demişti geliştiricisi..

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En Güncel Modlu Instagram ise bu uygulamadır .. Hiç denemediğim için nelerin çalışıp çalışmadığını bilmiyorum, deneyebilirsiniz..
Ha bu arada bu modları kurmanız için öncelikle orjinal Instagram uygulamasını kaldırmanız gerek..

Son düzenleme:
Üst Alt