Oneplus kullanıyorum telefonu bilgisayara yedekleyebileceğim bir uygulama var mı?
Osmnipekk Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Osman Cihazım Xiaomi 13T Meslek Devlet Memuru Yaş 30 Konum Ankara Katılım 27 Kasım 2018 Konular 64 Mesajlar 289 Tepkime puanı 117 Puanları 58 27 Temmuz 2021 #1 Oneplus kullanıyorum telefonu bilgisayara yedekleyebileceğim bir uygulama var mı?
HiddeNKinG Administration Yönetici Admin MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Hasan Özkan Cihazım Xiaomi 13 Meslek Uçak Tek. Konum Kocaeli, Turkey Katılım 30 Nisan 2014 Konular 1.334 Mesajlar 9.989 Çözümler 26 Tepkime puanı 13.882 Puanları 438 27 Temmuz 2021 #2 Telefona yedekle sonra onu pc at. Root varsa işlem basit ve en iyisi yoksa her uygulama yedeklenmiyor. Veriler yedeklenmiyor.
Telefona yedekle sonra onu pc at. Root varsa işlem basit ve en iyisi yoksa her uygulama yedeklenmiyor. Veriler yedeklenmiyor.
Osmnipekk Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Osman Cihazım Xiaomi 13T Meslek Devlet Memuru Yaş 30 Konum Ankara Katılım 27 Kasım 2018 Konular 64 Mesajlar 289 Tepkime puanı 117 Puanları 58 28 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 HiddeNKinG' Alıntı: Telefona yedekle sonra onu pc at. Root varsa işlem basit ve en iyisi yoksa her uygulama yedeklenmiyor. Veriler yedeklenmiyor. Genişletmek için tıkla ... Tamamdır
HiddeNKinG' Alıntı: Telefona yedekle sonra onu pc at. Root varsa işlem basit ve en iyisi yoksa her uygulama yedeklenmiyor. Veriler yedeklenmiyor. Genişletmek için tıkla ... Tamamdır