Yardım oneplus android 12 volte açma

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
arkadaşlar oneplus 9r cihazı aldım xiaomiye geçici de olsa veda ettim :) şimdi bu cihaza bayağı fransız kaldım volte sorunu var kimisin de açık kimisin de kapalı biraz şans işi galiba. ama android 11 de sorunu çözmüşler ancak 12 de halen bir çözüm yok galiba. burada zenex hocam var belki yardımcı olur diye düşündüm. bir çözümü olan var mı. bilen varsa lütfen yardımcı olsun...

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Elbette yardımcı olur ancak Google Amca bu konularda çok daha tecrübeli.

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elbette yardımcı olur ancak Google Amca bu konularda çok daha tecrübeli.
hocam cevap yazmanız dahi çok güzel... çok sağolun ancak google hz lerini kullanmayı bende biliyorum :) çareler tükenince de forum ailesini rahatsız etme gereği duyuyorum :) bu dediğiniz yöntem bahsettiğim gibi android 11 de işe yarıyormuş... açıklamada da belirttiğim üzre bu yöntem 12 işe yaramıyor. inş bir çözüm bulunur çünkü volte çok önemli.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
hocam cevap yazmanız dahi çok güzel... çok sağolun ancak google hz lerini kullanmayı bende biliyorum :) çareler tükenince de forum ailesini rahatsız etme gereği duyuyorum :) bu dediğiniz yöntem bahsettiğim gibi android 11 de işe yarıyormuş... açıklamada da belirttiğim üzre bu yöntem 12 işe yaramıyor. inş bir çözüm bulunur çünkü volte çok önemli.
Oxygen updater ile mi aldınız güncellemeyi hocam?

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Cihazda varyant değişikliği var yani Türkiye romu kurulu olsaydı volte direk açık olarak gelecekti oxygen updatede yayınlanan Avrupa romu varyant değişikliği gözetmeksizin update var gösteriyor oxygen updater.
Kısacası op9r tr romu ile geldiğinde volte direk açık geliyor.
Başka varyant rom kurulunca pdc desteği olmuyor Türkiye için bu yüzden volte swichler pasif olarak açılıyor cihaz.
Türkiye'de satışı Olan cihazların Stock Romlarda volte aktif olur sizde Avrupa yüklü şuan bu yüzden pasif volte

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazda varyant değişikliği var yani Türkiye romu kurulu olsaydı volte direk açık olarak gelecekti oxygen updatede yayınlanan Avrupa romu varyant değişikliği gözetmeksizin update var gösteriyor oxygen updater.
Kısacası op9r tr romu ile geldiğinde volte direk açık geliyor.
Başka varyant rom kurulunca pdc desteği olmuyor Türkiye için bu yüzden volte swichler pasif olarak açılıyor cihaz.
Türkiye'de satışı Olan cihazların Stock Romlarda volte aktif olur sizde Avrupa yüklü şuan bu yüzden pasif volte
sonuç olarak ne yapmak gerek. :) şimdi bu cihaza da roma da yabancı kalıyoruz hiç anlamıyorum. çözüm nedir? yada var mıdır?

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
sonuç olarak ne yapmak gerek. :) şimdi bu cihaza da roma da yabancı kalıyoruz hiç anlamıyorum. çözüm nedir? yada var mıdır?
Hocam Stock rom kurmanız gerekiyor msmtool ile ilk açılış romu yani.
Sonrasında update gelir ama Türkiye romunun msmtool ile kurulan versiyonu var mı hiç Bir fikrim yok Avrupa global vardır kesin Türkiye olmalı size pdc aktif olması volte açık gelmesi için

Üst Alt