- Adım
- serhan
- Cihazım
- mi note 10 lite
- Meslek
- bilgi işlem
- Konular
- 35
Gelen eleştrişerden dolayı konu silinebilir
Son düzenleme:
hocam ne hikmettir bilmiyorum sanki çok değerli bir bilgi gibi sır gibi saklanıyor ben buna karşıyım bir çözüm varsa ben herkesin faydalanmasından yanayım çünkü malum işlem için ben android 10 a dönmek zorunda kaldım cihaz sıfırlanıyor tekrar baştan kur vs çok uğraştırmıştıHocam ben size yazarken siz de konuyu açmışsınız aynı anda Teşekkürler.
Ekmek parası kazanıyorlar, basit sihirbazlık numaraları gibi.hocam ne hikmettir bilmiyorum sanki çok değerli bir bilgi gibi sır gibi saklanıyor
Aynen hocam bir bilgi varsa paylaşılmalı ki değerli olsun, bu forumlar bunun için var zaten. Elinize sağlık.hocam ne hikmettir bilmiyorum sanki çok değerli bir bilgi gibi sır gibi saklanıyor ben buna karşıyım bir çözüm varsa ben herkesin faydalanmasından yanayım çünkü malum işlem için ben android 10 a dönmek zorunda kaldım cihaz sıfırlanıyor tekrar baştan kur vs çok uğraştırmıştı
paylaşımınız için çok teşekkür ediyorum.malum android 11 güncellemesini alan op8 ve op8 pro ve android 11 ile gelen op 8t engineer mode ile diag port açılsada işlem yapılamıyordu artık sorunsuz port açılıp işlem yapılabiliyor. yapılması gereken linkteki programı (driver) indirip yönetici olarak çalıştırıp kurmak ve engineer mode ile diag port açtıktan sonra aygıt yöneticisinde görünen 2 adet diag portu sürücü güncelleştir uyumsuz aygıtları gösteri seçtikten sonra oppo diagnostic portu seçip sücürücülerini güncellemek 2 porttan biri ile işlem yapılabiliyor genelde yüksek numarayı alan portla sorunsuz işlem yapabildim ben
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bende 2 port görünmüyor. Sadece qualcomm vardı. Dediğiniz gibi onu oppo nun tüm sürümlerini denedim. Ama pdc görmedi.malum android 11 güncellemesini alan op8 ve op8 pro ve android 11 ile gelen op 8t engineer mode ile diag port açılsada işlem yapılamıyordu artık sorunsuz port açılıp işlem yapılabiliyor. yapılması gereken linkteki programı (driver) indirip yönetici olarak çalıştırıp kurmak ve engineer mode ile diag port açtıktan sonra aygıt yöneticisinde görünen 2 adet diag portu sürücü güncelleştir uyumsuz aygıtları gösteri seçtikten sonra oppo diagnostic portu seçip sücürücülerini güncellemek 2 porttan biri ile işlem yapılabiliyor genelde yüksek numarayı alan portla sorunsuz işlem yapabildim ben
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
android 11 de engineer mod ile diag port açtığınızda iki port geliyor pdc için full port switch açıyorsunuz onu hiç denemedim full port yerine diag port açıp gelen 2 sürücüyü de oppo yapıp pdc ile iki portu da deneyebilirmisinizBende 2 port görünmüyor. Sadece qualcomm vardı. Dediğiniz gibi onu oppo nun tüm sürümlerini denedim. Ama pdc görmedi.
M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi