- Adım
- Kerem
- Cihazım
- Mi 11T Pro/ Mi9
- Konular
- 6
daha önce note 10 proda buna benzer bi hata vardı kameram açılmıyodu yanlış rom ve modem dosyası kullanımından dolayıydı oncekınde çözdüm ama oneplusta nasıl veya ne yapılcağını bilmiyorum telefonu incelemeden almıştım eve geldiğimde kamera 1080p60fpste ve 4k120fps te sorunsuz 4k30 4k60 8k30fps kamera cok sacmalıyor ve cihazı ilk aldıgımda kendi kendine kapanıp duruyodu cihaz android 12deydi simdi son guncellemesine kadar yaptım OxygenOS 13.1 suanlık cihaızn kendi kendine kapanma sorunu cozuldu gibi guncelledigimden beri hiçbi sorun yasamadım ama kamera olarak hala aynı gcam kurdum gcamda herhangi bi sorun yasamıyorum yani büyük ihtimal yazılımsal bi sorun kameradaki 256/12lik modeli Derleme numarası olarakta LE2123 Avrupa cihazı yani bootloader kilidinin acılmasıyla bi alakası varmı acaba yardımcı olabilirmisiniz herhangi bi bilginiz varsa
Kamera sacmalıyordan kastım su 4k60fps te mesela kamera tamamen ters donuyo cekerken ama video kaydolurken duz kaydoluyo
4k30fps le 8k30fps tamamen farklı şekilde video eğimli gözüküyo kaydoluncada eğim aynı şekilde gözüküyo
Kamera sacmalıyordan kastım su 4k60fps te mesela kamera tamamen ters donuyo cekerken ama video kaydolurken duz kaydoluyo
4k30fps le 8k30fps tamamen farklı şekilde video eğimli gözüküyo kaydoluncada eğim aynı şekilde gözüküyo