OnePlus 3'ün Satışları Durduruldu

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Son dönemin en iyi telefonları arasında gösterilen OnePlus 3'ün satışları, en azından bir süre için durduruluyor.
Görünene göre OnePlus'ın artık dinlenme vakti gelmiş durumda. Anlaşıldığı kadarıyla OnePlus 3 o kadar popüler oldu ki, Çinli firma özellikle Avrupa'dan gelen siparişleri karşılamakta zorlanıyor.

OnePlus blogunda yazan ortak kurucu Carl Pei, firmanın 24 ülkedeOnePlus 3 satışını bir ayın üzerinde bir süre durduracağını açıklamış durumda. Bu duraksamanın sebebi de üçüncü nesil üst seviye telefonun stoklarını yenilemek olarak belirtilmekte.

Pei'nin söylediğine göre firma, OnePlus 3 piyasaya çıktığında telefona güvenmekteydi ancak Avrupa'daki satışlar "tahminlerinden de iyi" oldu. Firma, benzer stok sorunları ile daha önce de karşılaşmıştı ve daha önceki telefonlarda da bazı tedarik sorunları yaşanmıştı. Bunun da bazı hayranlar için sıkıntı yarattığı rahatlıkla söylenebilir.

Yazısına devam eden Pei, "şu ülkelerde oneplus.net üzerinden satışlar 9 Ağustos 0.00 (CEST) ile 12 Eylül 23.59 (CEST) arasında geçici olarak duraklatıldı" cümlesini kurmakta.

Duraksamanın yaşandığı ülkeler ise: Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İrlanda, İspanya, İtalya, Letonya, Lüksemburg, Macaristan, Malta, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya, Yunanistan ve Hong Kong olarak belirtilmekte.

Alimmm78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Alimmm78
Cihazım
mi
Konular
4
TÜRKİYE HARİÇ derken neyi kastediyorsunuz? zaten TR de satılmıyor ki

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Bu telefondan kullanan varmı aramızda?
Rom olarak ne kullanıyor? Xiaomi gibi yazılım desteği varmı?
Malum kaç yıllık MI3 bile Miui8'e güncellendi ve çatır çatır çalışıyor.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Bu telefondan kullanan varmı aramızda?
Rom olarak ne kullanıyor? Xiaomi gibi yazılım desteği varmı?
Malum kaç yıllık MI3 bile Miui8'e güncellendi ve çatır çatır çalışıyor.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resmi olarak güncelleme desteğinin çabuk kesileceğini düşünmesem de Custom olarak kısa zamanda o kadar ROM'a sahip bir cihaz oldu ki ben sıkıntı yaşanacağını zannetmiyorum.

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Türkiye hariç :D

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

alligator

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alpay
Cihazım
Galaxy S3
Konular
0
Merak ettim özelliklerini şimdi. Nasıl bir talep var ki demek ki stoklar tükenmiş. Zaten telefonumu yenilemem gerekiyor ve hep aynı markayı kullanmaktan bıktım artık, bir yeniliğe ihtiyacım var.

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merak ettim özelliklerini şimdi. Nasıl bir talep var ki demek ki stoklar tükenmiş. Zaten telefonumu yenilemem gerekiyor ve hep aynı markayı kullanmaktan bıktım artık, bir yeniliğe ihtiyacım var.

Bu cihaz bana htc one modellerini andırıyor :) mi5 telefonuda güzeldir alternatif seçenek olarak oda seçilebilir tavsiye ederim.

Özellikler ise şöyle
:
5.5 inç Full HD Optic AMOLED ekran, 4 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, 6 GB RAM, 64 GB genişletilemeyen dahili depolama, 3000 mAh batarya ve Android 6.0.1 Marshmallow gibi veriler yer alıyor. Dash Charge teknolojisine sahip batarya, USB-C teknolojisiyle beraber 30 dakikada %60 gibi bir yüzdesini doldurabiliyor.

Kamera tarafında oldukça iddialı olan OnePlus 3 bünyesinde 16 megapiksel çözünürlüğünde, OIS ve 4K video kayıt gibi özellikler barındıran bir ana kamera bulunduruyor. 8 megapiksel ön kameraya sahip olan cihazın bu kamerayla beraber dijital görüntü sabitleme teknolojisi sunduğunu belirtelim.
NFC, çift SIM kart, Cat.6 modem, parmak izi okuyucu gibi özelliklerde bulunuyor.

Son düzenleme:

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
Bu marka bu tip telefonar ne demeye Türkiye pazarına girmezleri ki şaşıyrum.

(gerçi şu yıllara kadar hala nokia taş gibi diyenlerde var ya neyse :D )

fanatik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
OPO
Konular
4
OnePlus One kullanmaktayım ve en son adroid sürümüne offical olarak yükselttiler. Diğer yandan gerek kendi forumunda gerekse xda da custom rom destegi cok güçlü.Suan custom rom kullanmaktayım ve memnunum.

3 modelinin hangi incelemesini okuduysam f/p sampıyonu diyorlar ve incelemelerde gerek resim gerekse yapısal kalitesinin 400 dolarlık bir telefona göre cok cok iyi olduğunu ,cogu yorumlarda kamera sının mi5 ile aynı sensonru kullanmasına ragmen cok daha iyi sonuclar verdigi yazıldı.

Gecmiş modellerinde offical bugfix ve diger güncellemerin gec geldigi konusunda kullanıcıların şikayetlerı vardı.Son telefonlarında bunuda ortadan kaldırmıslar gibi görünüyor.Daha yeni cıkmasına ragmen sanırım 4-5 güncelleme aldı. Diger yandan Oxygen OS de pozitif yönde bir stabil olmus diyorlar.

Bence su sıralar mi5 yerine alınacabilek en iyi telefon.Tek sorun daha 2 yıllık bir şirket olmaları sebebiyle stok gibi bazı olaylar tam oturtamadılar.Bu yüzden de satısları gececi bir süre durdurdular.

Üst Alt