- Adım
- Ayhan
- Cihazım
- Xiaomi 11 5G
- Meslek
- Full Stack Dev.
- Konular
- 134
Instagramda dolaşırken gün içerisinde bir çok sahte reklamla karşılaştım. Yok şuradan form doldurun, yok yardım yapıyoruz vesaire. Yalan!
Kaynağı, ismi ve cismi belirsiz internet sitesi hepsi. Öncelikle URL kısmını okuyun, güvenilir mi değil mi ona göre hareket edin. Az önce yine bir reklama denk geldim ve bunu sizlere paylaşmak istedim. BTK'dan siteyi şikayet ettim. Kendi aklınca hazır virüs gündeminde fırsatçılık yaparak milletin kredi kartı bilgilerini ele geçirecek.
Eğer bu tür dolandırıcılara denk gelirseniz lütfen şikayet ediniz. Bu tür dolandırıcıların şu anki durum içerisinde ekmek yemesine göz yummayın, buna izin vermeyin ve
Şikayete ayıracağınız o 5 dakika, bir ailenin aylık geçimini bile kurtarabilir. Bunu, ayırmış olduğunuz 5 dakika ile siz engelleyebilirsiniz? Neden olmasın..
Kaynağı, ismi ve cismi belirsiz internet sitesi hepsi. Öncelikle URL kısmını okuyun, güvenilir mi değil mi ona göre hareket edin. Az önce yine bir reklama denk geldim ve bunu sizlere paylaşmak istedim. BTK'dan siteyi şikayet ettim. Kendi aklınca hazır virüs gündeminde fırsatçılık yaparak milletin kredi kartı bilgilerini ele geçirecek.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Eğer bu tür dolandırıcılara denk gelirseniz lütfen şikayet ediniz. Bu tür dolandırıcıların şu anki durum içerisinde ekmek yemesine göz yummayın, buna izin vermeyin ve
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
şikayet edin.Şikayete ayıracağınız o 5 dakika, bir ailenin aylık geçimini bile kurtarabilir. Bunu, ayırmış olduğunuz 5 dakika ile siz engelleyebilirsiniz? Neden olmasın..
Son düzenleme: