Teşekkürler CraweL hocam.. inceledim göremedim belki kullanan vardır diye yeni konu açmıştım..Redmi Note 7 için bütün romları bu konudan takip edebilirsiniz.
Rom - Redmi Note 7 için Stock ve Custom Rom'lar (GÜNCEL)
Redmi Note 7 Teknik Özellikleri - 6,3 inç (2340×1080 piksel) Full HD+ ekran, Corning Gorilla Glass 5 - Snapdragon 660 işlemci, Adreno 512 GPU - 3GB LPDDR4x RAM, 32GB depolama / 4GB/6GB LPDDR4x RAM, 64GB depolama - Android 9.0 Pie işletim sistemi - 48MP + 5MP çift arka kamera - 13MP ön kamera -...forum.miuiturkiye.net
Redmi Note 7 için Samsung cihazların arayüzü gibi one uı rom var mıdır?
Gelse güzel ve akıcı olur diye düşünüyorum hocamGizRom Redmi Note 5 için port etmişlerdi. Ama sıkıntı oldu sanırım gelmedi rom. Eğer note 5 için çıkarsa devamında note 7 içinde gelecektir.
Teşekkürler sağolun hocam deneyeceğim hemen..1Q Tema
Merhabalar, Size düzenlemiş olduğum temam 1Q'yu tanıtmak istiyorum. Başlıca Özellikler: One UI arabirimi simgeleri Özel bildirim çubuğu simgeleri Güncelleme: Bariol Yazı Fontu Quanto Yazı Fontu sorunlu olduğu için değiştirildi Ve diğerleri.... İndirme Linkleri: MediaFire ->1Q Miforum.miuiturkiye.netMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
One UI arabirim tema beklerken belki o havayı verir arayüzün tamamı varmı? bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şimdi denedim ikon, font ve status bar sadece uyarlanmış bilgin olsun