Ben de yeniyim ama galiba dönebilirsinarkadaşlar şuan boot loader kilidim açık.mi5 telefonumu istediğim sürüme dönnebilirmiyim acaba.teşekkürler..
Bootloader kildini açın hocam öncelikle tabi bu işlemler için bilgisayar şart sonra istediğiniz romu mi flash ile fastboot modda rom kurulumu yapabilirsiniz forumda yüklemeyle ilgili konular mevcut.Yok hocam açık değil
Bu sizin içinde geçerli hocam.arkadaşlar şuan boot loader kilidim açık.mi5 telefonumu istediğim sürüme dönnebilirmiyim acaba.teşekkürler..
Usta niye xiaomide hiçbir sorunsuz sürüm bulunmuyor?Bootloader kildini açın hocam öncelikle tabi bu işlemler için bilgisayar şart sonra istediğiniz romu mi flash ile fastboot modda rom kurulumu yapabilirsiniz forumda yüklemeyle ilgili konular mevcut.
Bu sizin içinde geçerli hocam.
Yazılımsal mühendisleri Sağolsun yazılımı bir türlü otutturamadılar.Usta niye xiaomide hiçbir sorunsuz sürüm bulunmuyor?
Usta niye xiaomide hiçbir sorunsuz sürüm bulunmuyor?
Galiba düzgün custom rom da yok
Xiaomi alırken daha çok donanıma para veriyoruz zaten.
Örneğin Apple, yazılım ve markaya daha çok fiyat biçiyor.
Xiaomi gibi markaların sorunu bence çok sayıda telefon üretmektir bu yüzden yazılım ekibi bir modele odaklanamıyor.
Bu yüzden sürümler dört dörtlük değil.
Örneğin Miui 9 resmi olarak çıkalı daha 4 ay felan oldu sanırım. Tam oturmadı daha 4 ay sonra felan tam düzene oturur. Bu seferde Miui 10 çıkar yine başa döner ve sorunlar başlar .