Yardım Önceden bootloader'ı açılmış Çin Redmi Note 13 Pro 5G yeniden açılabilir mi?

augias

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.4.0 UNRINXM
Telefon Modeli
Redmi Note 13 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba. Redmi Note 13 Pro 5G (Garnet) telefonum var. Çin önceki sahibi Bootloader'ını açtırmış ama stock ROM atarken yanlışlıkla kapatmış. Kolayca yeniden açılabilir mi? Veya PDA ile bypass yapılabilir mi? Yardımcı olabilir misiniz? Açmama yardımcı olsanız yeterli olur.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Arkadaşlar merhaba. Redmi Note 13 Pro 5G (Garnet) telefonum var. Çin önceki sahibi Bootloader'ını açtırmış ama stock ROM atarken yanlışlıkla kapatmış. Kolayca yeniden açılabilir mi? Veya PDA ile bypass yapılabilir mi? Yardımcı olabilir misiniz? Açmama yardımcı olsanız yeterli olur.
Eskiden başvuru yapıp açtığın cihaz ile aynı cihazı açma olayı vardı hocam deneyebilirsiniz Zor değil karşı taraf başvuru yapıp boot kilidini açtığı cihazda kullandığı hesap bilgilerini versin deneyin olursa ne ala olmazsa sıkıntı iste 😤

Oyla:

augias

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eskiden başvuru yapıp açtığın cihaz ile aynı cihazı açma olayı vardı hocam deneyebilirsiniz Zor değil karşı taraf başvuru yapıp boot kilidini açtığı cihazda kullandığı hesap bilgilerini versin deneyin olursa ne ala olmazsa sıkıntı iste 😤
telefonun ayarlarında bootloader kilidi açık olarak görünüyor ama yeniden başlatırken yukarıda kilit simgesi yok açık mıdır acaba

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
telefonun ayarlarında bootloader kilidi açık olarak görünüyor ama yeniden başlatırken yukarıda kilit simgesi yok açık mıdır acaba
değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her hangi bir mi hesabı ile kilit açıldıktan sonra eğer mi hesabından çıkış yapılmadan cihazda kalırsa beklemeden kilit açabilirsiniz. Sizin cihaz bu gereksinimi karşışlamıyordur zannetmem

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt