Yardım Ön kamera kalitesi

specialife

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
1
Selamlar, 13T pro sahibiyim fakat ön kameradan bazı şikayetlerim var öncelikle wp ve instada fotoğraf çekme ekranında gayet net gösteriyor ama çektikten sonra hem renk soluk duruyo hemde karıncalı gösteriyor. Aslında genel problemim bu fotoğrafı çektikten sonra kalite düşmesi ve blur oluşması.. Bilmiyorum doğru bi karşılaştırma mı ama samsung note 9dan geçiş yaptım onun ön kamerası daha başarılıydı özellikle gece modunda. Ayarları kurcaladım ama bi fark oluşmadı önerisi olan var mıdır?

ShanSheyyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
12
xiaomiyi can damarından vurdun bu şikayet ile.Hocam xiaominin ön kameralarını dxomark adam yerine koyuo test bile etmiyor.Piyasada fiyatına göre en vasat ön kameralar xiomide malesef.Arka kameralarda son 1-2 senede çıkan modellerde bir nebze toparlanma sinyali verdiler ama ön kamera hep vasattı hala vasat tepe modeller dahil.eşin dostunla bol bol görüntülü görüşme yapıyosan ,sosyal medyana selfy vs atıyorsan bol bol filan xiaomi size göre değil temiz 10 yılı var düzelmesi için :)

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Artık kasıtlı yapıldığını düşünüyorum ya da adamlar tınlamıyor gibi

specialife

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ön kamerayı kullanırken doğru ışık açısı aramak cidden yorucu olmaya başladı karanlık ortamlar artık korkulu rüyam 😄

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Selamlar, 13T pro sahibiyim fakat ön kameradan bazı şikayetlerim var öncelikle wp ve instada fotoğraf çekme ekranında gayet net gösteriyor ama çektikten sonra hem renk soluk duruyo hemde karıncalı gösteriyor. Aslında genel problemim bu fotoğrafı çektikten sonra kalite düşmesi ve blur oluşması.. Bilmiyorum doğru bi karşılaştırma mı ama samsung note 9dan geçiş yaptım onun ön kamerası daha başarılıydı özellikle gece modunda. Ayarları kurcaladım ama bi fark oluşmadı önerisi olan var mıdır?
Hocam xiaomi GENEL OLARAK ön kamera konusunda vasat maalesef.Çektikten sonra düzeltme yapıyor olabilir belki

specialife

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam xiaomi GENEL OLARAK ön kamera konusunda vasat maalesef.Çektikten sonra düzeltme yapıyor olabilir belki
Yapmasa çok daha güzel fotoğraflar çıkacak ortaya, arka kamerasına sözüm yok çok iyi ama ön kamera cidden çok geride kalmış sanki potansiyeli varda kullandırmıyorlar gibi

ziko876

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zikow
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Yok
Konular
5
Gcam deneyebilirsiniz

Üst Alt