Yardım Ön kamera flashı çalışmıyor mia2

Cemil Araz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemil
Cihazım
Xiaomi mi A2
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android 10
Telefon Modeli
Mİ A2
Bootloader Kilidi
Açık
benim telefonum mia2 normal fotoğraf çekerken düzgün bir şekilde flash patlıyor ancak ön kameraya geçip foto çekmeye çalıştığımda flash çalışmıyor önceleri bozuldu zannetmiştim sonra test menüsünden kontrol ettiğimde sağlamdı telefonu resetledim düzeldi ama bu sorun tekrar başladı sonra başka bir nedenden telefona orjinal rom attım yine düzelmişti ancak yine başladı ön kameraya geçip flash açık dediğimde flash yanıyor ve hemen sönüyor sonra foto çekmeye çalıştığımda çalışmıyor

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
benim telefonum mia2 normal fotoğraf çekerken düzgün bir şekilde flash patlıyor ancak ön kameraya geçip foto çekmeye çalıştığımda flash çalışmıyor önceleri bozuldu zannetmiştim sonra test menüsünden kontrol ettiğimde sağlamdı telefonu resetledim düzeldi ama bu sorun tekrar başladı sonra başka bir nedenden telefona orjinal rom attım yine düzelmişti ancak yine başladı ön kameraya geçip flash açık dediğimde flash yanıyor ve hemen sönüyor sonra foto çekmeye çalıştığımda çalışmıyor
Hocam aslinda flash bir çalışıp bir çalışmamazlik yapmaz, etken bir unsur mutlaka vardır. Ki arka flash gibi çakarlı yanmayabilir, çünkü göze zararlıdır. İlk anda uzunca yanar ve fotoyu o anda çeker.

Oyla:
Üst Alt