- Adım
- cenan
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 1
Arkadaşlar telefonu yere düşürdüm yarım metre masadan aşağı ekranı çatladı. Düştükten sonra "kameraya hala baglanilamiyor cihazınızı yeniden başlatın" uyarısı vererek arka kamera çalışmamaya başladı yeniden kapatıp açtığımda çalıştı fakat sonradan tekrar gitti. Ön kamerada da 1 hafta sonra çalışmamaya başladı. Telefonu söküp iki kamerayı da soketlerinden çıkartıp tekrar yerine taktım ön kamera 3-5 dakika çalıştıktan sonra tekrar "kameraya hala baglanilamiyor cihazınızı yeniden başlatın" uyarısını vermeye başladı.
Şimdi size danışmak istediğim şey şudur.
Çin'den kamera siparişi vererek kameraları değiştirip çalıştırabilir miyim. Veya sorunun anakartta olabilme şansı varmıdır sizce. Yardımcı olursanız sevinirim (global rom MIUI 10 kullanıyorum. Hepsiburada üzerinden aldım. İthalatçı garantili)
Şimdi size danışmak istediğim şey şudur.
Çin'den kamera siparişi vererek kameraları değiştirip çalıştırabilir miyim. Veya sorunun anakartta olabilme şansı varmıdır sizce. Yardımcı olursanız sevinirim (global rom MIUI 10 kullanıyorum. Hepsiburada üzerinden aldım. İthalatçı garantili)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Son düzenleme: