Soru Ön arka kamera çalışmıyor.

cenanultay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cenan
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Arkadaşlar telefonu yere düşürdüm yarım metre masadan aşağı ekranı çatladı. Düştükten sonra "kameraya hala baglanilamiyor cihazınızı yeniden başlatın" uyarısı vererek arka kamera çalışmamaya başladı yeniden kapatıp açtığımda çalıştı fakat sonradan tekrar gitti. Ön kamerada da 1 hafta sonra çalışmamaya başladı. Telefonu söküp iki kamerayı da soketlerinden çıkartıp tekrar yerine taktım ön kamera 3-5 dakika çalıştıktan sonra tekrar "kameraya hala baglanilamiyor cihazınızı yeniden başlatın" uyarısını vermeye başladı.

Şimdi size danışmak istediğim şey şudur.

Çin'den kamera siparişi vererek kameraları değiştirip çalıştırabilir miyim. Veya sorunun anakartta olabilme şansı varmıdır sizce. Yardımcı olursanız sevinirim (global rom MIUI 10 kullanıyorum. Hepsiburada üzerinden aldım. İthalatçı garantili)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Sıfırlama yapmadan önce şunları deneyin.

Telefonu test moduna alın ve kamerayı kontrol edin.

Kameranın "tüm verilerini temizle" 'yin bir de öyle deneyin.

Oyla:

cenanultay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cenan
Cihazım
Mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu sifirladim ve test modunda da calismadi. Bu akşam telefonu söktüm ve ön kamera hariç diğer soketlerden çıkartıp tekrar taktım. Telefonu açtığımda ön kamera çalışmaya başladı arka kamera hala çalışmıyor arka kamerada yere düşmeden kaynakli bi arıza olmuş olabilir. Ön kameranın çalışması da çok ilginç.

Oyla:
Üst Alt