Çözüldü Omthing air free pods

Bekolove

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
A20
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V 1.0
Telefon Modeli
Omtihng airfree pods
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba ben bu cihazı aldım ama blutooth ile bağlandığım zaman 1 cihazdan ses alabiliyorum yani tek tarafı blutohtan hangisini seçersem ondan ses geliyor nasıl 2 sindeden aynı anda ses gelecek şekilde ayarlarım sağ ve sol tarafi

Çözüm
kutuya koy ikisini dokunmaktik kısımları var ortaada uzun bas 10 sn civarında yanıp söncek ışıklar en son uzun yanıcak ve sıfırlanacak sonra kutuda eşlenecek ses çıkar ikisinden eşlenme sesi

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Anlatmak istediğin su galiba bende aynı kulaklığı kullanıyorum.Ornek kendi telefonun ile bağlandin kulaklığa belli bir süre sonra arkadaşına verdin o bağlanmak istedi incelemek için ama arkadaşınin telefonuna bağlanmıyor bu mu olay

Oyla:

Bekolove

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
A20
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anlatmak istediğin su galiba bende aynı kulaklığı kullanıyorum.Ornek kendi telefonun ile bağlandin kulaklığa belli bir süre sonra arkadaşına verdin o bağlanmak istedi incelemek için ama arkadaşınin telefonuna bağlanmıyor bu mu olay
Hayır bugün aldım kutudan çıkardım telefona bağlamak için açtım daha sonra aynı isimde 2 tane kulaklık çıkıyor 2 sinide esliyorum hangisine tıklarsam ondan çalıyor müzik birbiri ile eslenmiyor kulakliklar

Oyla:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
kutuya koy ikisini dokunmaktik kısımları var ortaada uzun bas 10 sn civarında yanıp söncek ışıklar en son uzun yanıcak ve sıfırlanacak sonra kutuda eşlenecek ses çıkar ikisinden eşlenme sesi

Oyla: Çözüm

Bekolove

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
A20
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka adamsın düzeldi 2 saatir yardım hattında bekliyorum bağlanamiyorumda yalandan yardım hattı yapmışlar sayende düzeldi çok teşekürler sana ulaşabilcegim bi mail yada sosyal medya var mi bi sıkıntı olursa gene yazıyım.

Oyla:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Kanka adamsın düzeldi 2 saatir yardım hattında bekliyorum bağlanamiyorumda yalandan yardım hattı yapmışlar sayende düzeldi çok teşekürler sana ulaşabilcegim bi mail yada sosyal medya var mi bi sıkıntı olursa gene yazıyım.
PM attim

Oyla:
Üst Alt