Gaziantepte satışan yapan Ömer GSM, Seymen GSM, Oğuz Kağan Bağcı, şimdi Mustafa Burak Sarıçiçek olarak satış yapan yer için yazıyorum. Diğer kişiye devir mi yaptı bilmiyorum ama dükkan aynı dükkan. Şimdi telefon bilgisi ve bireysel adı değiştirilmiş.
Kendisinden iki adet sıfır telefon almıştım ama ne anlaştığımız paradan ne şarj aletlerinden ne de kargo masraflarından, hepsinde sorun çıkarttı. İlk başta parasını gönderdikten sonra elimde kalmamış diye başladı. Alternatiflerini önerip aşırı kar koyarak fiyat verdi. İade isteyince bir iki bakıp sonra bulmuşu ne hikmetse. Fiyatta piyasa fiyatı hani, ucuza konulmuşda ben ucuza düşürmeye çalışıyor değilim. Neyse sonunda gönderdi ama sahte sarj aletlerini göndermiş halbuki ticaretin başında teyit ettirmiştim. Kontrol edip de göndersin, yanlış sahte ürün olmasın diye. Ama malum, nerede hak, nerede ahlak.
Bunu gün be gün aradıktan sonra kargolarsan çözeriz demişti, şarj aletlerini geri kargoladım ama tabii ne oldu? Üzerine de yattı tabiki. Her aradığımda boş bir kelime söyleyip kapatmaya başladı. Haftalar sonra bıraktım artık peşini. İşyerinin adı Seymen GSM, muhattap olduğum kişi Oğuz Kağan Bağcı. Şimdi bireysel hesaptan Mustafa Burak Sarçiçek diye bir isimle satış yapıyor. Şikayet sitelerine de yazdım. Şikayetlerime hiç geri de dönmedi. Keşke dönse de ben de bende aynı yaptığı gibi "tamam" diyip yüzüne kapatsam
2-3bin tl için hukuksal uğraşmaya deymeyecek, her ne kadar az gibi gözüksede benim için de dahil zor zamanları yaşayanlar için çok önemli olabiliyor. Umarım daha fazla kişiler madur olmaz. Olurda bana sorun yaratırsa herşey zaten kayıtlı ve Şikayetvar'da cektiğim video ve kayıtlar halka kapalı olarak yüklü.
Gaziantepde, Hatayda o kadar insanla muhattap oldum, ticaretim oldu. Hakkı, adaleti, saygıyı bilen düzgün insanlardı. Böyle biriyle karşılaşmamıştım.