Yardım Ölü piksel

mvrucu123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Galaxy s4
Konular
15
Beyler 2 haftalık redmi note4 32gb var bende gold renginde şöyle bir sıkıntı var mesela karanlık bir odada veya gece telefonun açılış ekranında yaklaşınca belli olan çok küçük nokta şeklinde 4 veya 5 nokta var ölü piksel midir? Bunlar ileride artar mı garantiye göndermeye gerek var mı?

Zaferksc78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sporcu
Konular
38
Fotoğraf koysanız daha iyi anlaşılabilir ve ondan sonra daha doğru ve yön gösterici yorumlar yapılabilir

Oyla:

mvrucu123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Galaxy s4
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fotoğraf koysanız daha iyi anlaşılabilir ve ondan sonra daha doğru ve yön gösterici yorumlar yapılabilir
Kardeşim fotoğrafta gözükecek kadar büyük değil ayrıca gece sadece belli oluyor onu çekecek kamera da bende yok

Oyla:

Zaferksc78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sporcu
Konular
38
Noktalar hangi renk?
[doublepost=1520282738,1520282723][/doublepost]Ve sadece siyahta mı belli oluyor ?
[doublepost=1520282818][/doublepost]Ve noktalar bir yerde toplanmış mı?
Yoksa ekranın farklı kısımlarında mı?

Oyla:

mertikotr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert Şentürk
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
2
Kardeşim fotoğrafta gözükecek kadar büyük değil ayrıca gece sadece belli oluyor onu çekecek kamera da bende yok

Hocam başka birinin telefonunu alarak fotoğrafını çekerek bize gösterirseniz sorunun neden kaynaklandığını daha net anlatabiliriz. Şimdilik tahminimce sorun şunlardan kaynaklanabilir;

- Ekran panelinde ölü pixeller varken telefon açıldıktan sonra kaynaklanmıyorsa yazılımsal bir problemdir.
- Ekran panelinde ölü pixeller var ve telefon açılırken de aynı sorun devam ediyorsa telefonun ekran paneli ilerleyen zamanda ölü pixelleri artar.
- Ekran panelinde ölü pixeller var ancak bunlar telefon kullanırken ilerleyen zamanda artabilir de artmayabilir de.

En iyisi sen telefondan problemini aldığın firmaya bildir ayıplı mal şikayetinde bulun telefonu yenilemelerini iste

Oyla:

mvrucu123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Galaxy s4
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Noktalar hangi renk?
[doublepost=1520282738,1520282723][/doublepost]Ve sadece siyahta mı belli oluyor ?
[doublepost=1520282818][/doublepost]Ve noktalar bir yerde toplanmış mı?
Yoksa ekranın farklı kısımlarında mı?
Usta noktalar yeşil renk bir yerde toplanmış vaziyette de değiller yaklaşık 5 tane daha 2 haftalık cihaz
[doublepost=1520291664][/doublepost]
Hocam başka birinin telefonunu alarak fotoğrafını çekerek bize gösterirseniz sorunun neden kaynaklandığını daha net anlatabiliriz. Şimdilik tahminimce sorun şunlardan kaynaklanabilir;

- Ekran panelinde ölü pixeller varken telefon açıldıktan sonra kaynaklanmıyorsa yazılımsal bir problemdir.
- Ekran panelinde ölü pixeller var ve telefon açılırken de aynı sorun devam ediyorsa telefonun ekran paneli ilerleyen zamanda ölü pixelleri artar.
- Ekran panelinde ölü pixeller var ancak bunlar telefon kullanırken ilerleyen zamanda artabilir de artmayabilir de.

En iyisi sen telefondan problemini aldığın firmaya bildir ayıplı mal şikayetinde bulun telefonu yenilemelerini iste
Pikseller değindiğim gibi yeşil renkte ve video izlerken falan eğer arka plan siyah veya griyse belli oluyorlar

Oyla:

mertikotr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert Şentürk
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
2
Usta noktalar yeşil renk bir yerde toplanmış vaziyette de değiller yaklaşık 5 tane daha 2 haftalık cihaz
[doublepost=1520291664][/doublepost]
Pikseller değindiğim gibi yeşil renkte ve video izlerken falan eğer arka plan siyah veya griyse belli oluyorlar

Telefonu alalı çok bir zaman olmadıysa 6 ayı felan geçmediyse ayıplı mal statüsüne sokarak iade işlemini başlatabilir veya yine aynı şekilde ayıplı mal statüsüne sokarak cihazın yenilenmesini isteyebilirsiniz

Oyla:
Üst Alt