Soru Ok Google çalışmıyor.

ozay14

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
özay
Cihazım
g3
Konular
2
Arkadaşlar merhaba, benim telefonumda Voice match aktif olmasına rağmen OK Google diye seslenince asistan tepki vermiyor. Sizde de durum aynı mı? Yoksa bende başka bir ayar sorunu mu var???

Byseus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
43
Bu konuda bir gelişme yaşandı mı? Türkçe olarak asistanı kullanabiliyor muyuz? Yoksa halen İngilizce seçiliyken mi çalışıyor.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Bu konuda bir gelişme yaşandı mı? Türkçe olarak asistanı kullanabiliyor muyuz? Yoksa halen İngilizce seçiliyken mi çalışıyor.

Oyla:

Barış Kılıçlar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
0
MIUI 'da mikrofon izinleri seçeneklerinde, "Her Zaman" şeklinde bir seçenek yok. "Uygulamayı kullanırken" veya "Sor" şeklinde seçenekler var. Google arama çubuğuna tıkladığınızda yani uygulama açıkken "Ok Google" çalışıyor.
Sorum şu: Xiaomi bu forumlarda ortaya çıkan sorunları kaydediyor mu ? Böyle bir sorun için nereye yazmak lazım? Bu adamlar bu kadar basit sorunları neden kendi kendine farkedip de guncellemelerde cozmezler, hatta en baştan bu eksikliği yapacak kadar kafasız olabilirler ?

Oyla:

Kaputt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaputt
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
30
Arkadaşlar merhaba, benim telefonumda Voice match aktif olmasına rağmen OK Google diye seslenince asistan tepki vermiyor. Sizde de durum aynı mı? Yoksa bende başka bir ayar sorunu mu var???
Dilleri ilkini ingizce diğerini türkçe yap sonra voicd match dene

Oyla:
Üst Alt