- Adım
- M
- Cihazım
- Samsung s20 FE
- Konular
- 353
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Twrp 3.4.1 temel alınarak hazırlanmıştır.
Bu işlemleri yapabilmek için Bootloader kilidiniz açık olmalıdır.
Rehber - Redmi Note 9 Pro Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım
Bootloader kilidi açılması için öncelikle telefonumuzda hazırlık yapmamız, hazırlıkları tamamladıktan sonra ise kilit açma işlemini bilgisayarımızda gerçekleştirmemiz gerekiyor. *Tüm kullanıcıların rahat bir şekilde yapabilmeleri için telefonda yapılacak işlemler için videoda İngilizce, resimli...
forum.miuiturkiye.net
Rehber - Xiaomi Cihazlarına Twrp Recovery Kurma Rehberi [Evrensel Yöntem]
Cihazınızda Twrp olması Root erişimi sağlamak, Özel ROM'lar, Çekirdekler, Modlar, Flaşlanabilir Zip dosyaları, Xposed Yükleyici, Magisk veya SuperSU gibi çeşitli amaçlar için kullanılabilir. Gereksinimler : Cihazınızın Bootloader kilidi açılmış olmalı. Xiaomi Cihazınızın USB Sürücüleri Pc'de...
forum.miuiturkiye.net
Rehber - vbmeta - TWRP'den Rom Yükleme/Wipe'dan Sonra Fastboot'a Düşerseniz TWRP Açılmassa Çözümü Burada
Merhaba arkadaşlar bu sorun ile alakalı konular açılmaktadır şayet dün kedimde Format data'dan sonra wipe yaptım reboot recovery dediğimde cihaz Fastboot'a düştü ve TWRP moduna girmiyordu böyle bir durum ile karşılaşırsanız nasıl TWRP'yi geri getireceğinizi anlatacağım. Öncelikle aşağıda...
forum.miuiturkiye.net
Custom rom kullanmıyorsanız kalıcı olması için TWRP açıldıktan hemen sonra Magisk yükleyin
-
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
--
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
-
Son düzenleme: