Yardım OEM Kilidini Açabildim mi?

SonXiaomiÖvücü

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V12.5
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba mi hesabı ekledim hücresel açtırıp cihazı sisteme işledi. Şuan kilidi açabildim mi?
Bu arada pixelexperience rom yüklemek istiyorum redmi note 7 için nasıl yüklemem gerekli rehberi atabilir misiniz? Adım adım yapmak istiyorum cihazı brick etmeyelim. Temiz kurulum yapacağım bu arada.

Not: OEM Kilidi Yazan Switch Mavi oluyor ben kapattım.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164
Hayır kiliidi açmadın sadece onun hazırlığını yaptın bootloader kilidini PC üzerinden açman lazım
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

beracan214

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Can
Cihazım
Mi 10T
Konular
20
Hocam telefondan hazırlığını yapmışsın
Ek olarak PC de den bootloader kilidini açman gerek Min 1 hafta Max 2 hafta beklemen gerekiyor cihaza ne format ne de güvenlik kısmından cihazı temizleme etme vb şeyler yapmayacaksın 1 veya 2 hafta boyunca
Rom yükleme işlemi ise cihazına uygun twrp yükleyip flaşla twrp yi kuracaksın yt ve forumda rehberlerini bulabilirsin ve twrp yi kalıcı yapman önemli bunu unutmama nasıl yapılır dersen de magisk 23.0 kurarak kalıcı yaparsın gelelim rom işine yükleyeceğin romun cihazına uygun sürümünü yükleyip PC den twrp yi kuracaksın
Eğer eksik bir şey dediysem şimdiden kusuruma bakmayın arkadaşlar beni düzeltirsiniz şunu bunu yapmana gerek veya şunu da yapsan iyi olur vb şeyler derseniz güzel olur

Oyla:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164
Hocam telefondan hazırlığını yapmışsın
Ek olarak PC de den bootloader kilidini açman gerek Min 1 hafta Max 2 hafta beklemen gerekiyor cihaza ne format ne de güvenlik kısmından cihazı temizleme etme vb şeyler yapmayacaksın 1 veya 2 hafta boyunca
Rom yükleme işlemi ise cihazına uygun twrp yükleyip flaşla twrp yi kuracaksın yt ve forumda rehberlerini bulabilirsin ve twrp yi kalıcı yapman önemli bunu unutmama nasıl yapılır dersen de magisk 23.0 kurarak kalıcı yaparsın gelelim rom işine yükleyeceğin romun cihazına uygun sürümünü yükleyip PC den twrp yi kuracaksın
Eğer eksik bir şey dediysem şimdiden kusuruma bakmayın arkadaşlar beni düzeltirsiniz şunu bunu yapmana gerek veya şunu da yapsan iyi olur vb şeyler derseniz güzel olur
Attığım videoda her şey yazıyor eksik bir şeyin varsa izlemelisin

Oyla:

SonXiaomiÖvücü

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır kiliidi açmadın sadece onun hazırlığını yaptın bootloader kilidini PC üzerinden açman lazım
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Hocam bu işlemi yaparken verilerim silinir mi? 1 hafta beklemem gerek ama cihazı kullanabiliyor muyuz? Sd card vs depolama verilerim silinmesin ona göre.

Oyla:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164
Hocam bu işlemi yaparken verilerim silinir mi? 1 hafta beklemem gerek ama cihazı kullanabiliyor muyuz? Sd card vs depolama verilerim silinmesin ona göre.
1 hafta sonra açma yapilacakken evet verileri silinir sıfırlama olur cihazda

Oyla:

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Oyla:

SonXiaomiÖvücü

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı işlemi yapmadan sifirlanmaz PC de yaparsanız sıfırlanır PC de aynı işlemi yaparsanız
Dostum çok kafam karıştı bak şimdi ben ilk defa açıcam şimdi mi unlock uygulamasını indirdim fast boot a alıp kilit açma talebinde bulunucam 168 saat beklettirecek bu talepte bulunurken veya 168 saatin "içerisindeyken" cihazım sıfırlanır mı? 168 saatin sonundaki kilidi açma kısmından bahsetmiyorum orada sıfırlansın zaten.

Oyla:

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 9 +
Meslek
Öğrenci
Konular
144
eğer unlock programında 168 saat verdiyse yani 1 hafta o 1 hafta geçtiğinde 168 saat dolduğunda tekrar unlock programında kilit açmayı deneyin açıldığında cihaz sıfırlanmış olacak

Oyla:
Üst Alt