Soru Oem kilidi hakkında.

eerrhhaann35

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erhan
Cihazım
Mi5
Konular
1
Arkadaşlar merhaba kardeşim telefon almış ve bu oem kilidini açmak butonu silik bi şekilde aktif gözüküyo resim de ekliyorum sorum şu şuan güncelleme alamıyor cihaz miui 8 yüklü ve yükselmiyor sanirim ne yapmam gerekli ben miui 10a gün elemek istiyorum cihazi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-10-07-04-09-31-407_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-10-07-04-09-31-407_com.android.settings.png
    148,5 KB · Görüntüleme: 26

Batuhanyildirm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
Telefonunuzda eu rom yüklü gözüküyor.EU romun yüklenebilmesi için zaten recoverye ihtiyacınız var doğal olaraktan bootloader kilidinizin açık olması lazım.Telefonunuz açılırken mi logosu altında unlocked tarzı bir yazı var mı ? Eğer var ise twrp de yüklü ise buna uygun rom dosyasını indirip flashlama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
telefonda twrp varsa uygun romu yükler kontrol et istersen ses açma ve güç tuşuna basılı tutarak. ekrandan cıkmak için sağ altta reboot bölümü var oraya tıkla system de çubuğu kaydır açılır

Oyla:

eerrhhaann35

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erhan
Cihazım
Mi5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonunuzda eu rom yüklü gözüküyor.EU romun yüklenebilmesi için zaten recoverye ihtiyacınız var doğal olaraktan bootloader kilidinizin açık olması lazım.Telefonunuz açılırken mi logosu altında unlocked tarzı bir yazı var mı ? Eğer var ise twrp de yüklü ise buna uygun rom dosyasını indirip flashlama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.
Evet kardeşim. Aynen dediğin gibi açılırken ekranın altında unlocked yaziyo bana adım adım yapmam gerekenleri soylermisin iz peki yada bi link falan varmı yapabilmem için

Oyla:

Batuhanyildirm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
Evet kardeşim. Aynen dediğin gibi açılırken ekranın altında unlocked yaziyo bana adım adım yapmam gerekenleri soylermisin iz peki yada bi link falan varmı yapabilmem için
Öncelikle telefonu kapatıp ses açma orta tuş ve power tuşuna basılı tutarak açın hangi recovery gözüküyor orda bunu bilmemiz gerekiyor eğer mi recovery yazıyorsa twrp kurmanız gerekiyor.

Bu link size yardımcı olacaktı
r

Eğer twrp tarzı bir recovery görürseniz,yine aynı sayfadan rom kurma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz :)

Oyla:
Üst Alt