- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- mi 9t
- Konular
- 130
Dostlar ben dün gece poco m3'e Endonezya romu kurdum sorunsuz fakat gel gör ki nv hatası verdi dün gece 3 saat cihazı açmak için uğraştım izlemedigim video kalmadı en sonunda çözümü şu şekilde çözdüm
Bat uzantılı programı cihazı fastboot'a almadan açtım waiting vs dedi daha sonra cihazi stock twrp'den fastboot'a aldım ve bat uzantılı program otomatik gereken şeyleri kurdu ve cihaz açıldı
Önemli Not: cihazı fastboot'a alıp ve bat uzantılı programı açtıgımda herhangi bir şekilde bat uzantılı program tepki vermedi.
Konu düzenleme yetkim aldığını için gereken dosyayi burdan indirebilirsiniz
Bat uzantılı programı cihazı fastboot'a almadan açtım waiting vs dedi daha sonra cihazi stock twrp'den fastboot'a aldım ve bat uzantılı program otomatik gereken şeyleri kurdu ve cihaz açıldı
Önemli Not: cihazı fastboot'a alıp ve bat uzantılı programı açtıgımda herhangi bir şekilde bat uzantılı program tepki vermedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konu düzenleme yetkim aldığını için gereken dosyayi burdan indirebilirsiniz
Rehber - Güncelleme Sonrası Açılmayan - NV Data Is Corrupted Hatası Veren Redmi 9T ve Poco M3 Çözümü
Redmi 9T ve Poco M3 cihazlarına bugün gelen güncelleme imei koruma önlemlerinden dolayı cihazlar recovery moduna düşüyor, güncelleme yapan müşterilerimiz varsa ve bize şikayet ile gelen olursa. NVdata hatasından kurtulmak için bu yöntemleri uygulamanız gerekiyor. 1- Bilgisayarınıza adb &...
forum.miuiturkiye.net