Yardım Nusantara rom android 12 yükleme sorunu

odykent34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
faruk
Cihazım
note 8 pro
Konular
4
Hayırlı günleriniz olsun inşallah.
Nusantara Android 12 yüklemek istiyorum firmwire yi flashlıyorum arkasından romu flashlayıp format data yapıyorum ama rom yüklenmiyor öncesinde hangi rom kurulu olması gerekiyor yardımcı olursunuz şimdiden çok teşekkür ederim

omerfrkder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk D
Cihazım
Mİ 10T PRO
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Önce 4 wipe yap recovery yeniden başlat sonra internal storge wipe yap tekrar recovery yeniden başlat firmwire yükle tekrar yeniden başlat (wipe yapmadan) romu kur kurduktan sonra yeniden başlat eğer olmazsa recovery ile format data yes yap tekrar yeniden başlat

odykent34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
faruk
Cihazım
note 8 pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birden çok kombinasyon denedim yemedi bazı romlarda yüklü bir rom olup onun arkasından wipe'leyip kurmak gerekiyor ama hangi rom kurmam gerek bilmiyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Birden çok kombinasyon denedim yemedi bazı romlarda yüklü bir rom olup onun arkasından wipe'leyip kurmak gerekiyor ama hangi rom kurmam gerek bilmiyorum
3 Wipe Yaptıktan sonra Format Data yapıp cihazı yeniden başatın, Sonra kurulum yapın. Hata alırsanız ss alıp burada paylaşırsanız yardımcı oluruz. Bazı cihazlarda AOSP üzerine AOSP kuramazsınız, araya güncel global stabil bir MIUI yüklemeniz gerek.

Padomay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
GM 5 plus
Konular
1
Wipe data,cache,dalvik/cache
Flash firmware
Flash rom
Flash dfe
Format data
Kesin çözüm budur

yasin939

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
0
Hayırlı günleriniz olsun inşallah.
Nusantara Android 12 yüklemek istiyorum firmwire yi flashlıyorum arkasından romu flashlayıp format data yapıyorum ama rom yüklenmiyor öncesinde hangi rom kurulu olması gerekiyor yardımcı olursunuz şimdiden çok teşekkür ederim
Merhaba dostum. Ben de çok uğraşmıştım ve bu dosyayı buldum. Verdiğim Zip dosyası ile yükleme sırasını belirteyim.

Fw - Rom - DFE-apollo - Magisk ( İsteğe bağlı ) son olarak wipe yap ve devam et.

Rom mükemmel. Tek gördüğüm sorun birin aradığın da bazen çalma sesi gelmiyor. Bunun haricin de herhangi bir sorunla karşılaşmadım

Ekli dosyalar

• DFE-apollo-v1.zip
    1,6 MB · Görüntüleme: 15

odykent34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
faruk
Cihazım
note 8 pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok teşşekkür ederim şimdi deneme fırsatım olacak inşallah deneyeceğim hepsini artık hangisi olursa iyiki varsınız

Üst Alt