kozmoz Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Mehmet Cihazım Mi 8 Lite Yaş 26 Konum Osmaniye Katılım 1 Mart 2017 Konular 15 Mesajlar 92 Tepkime puanı 53 Puanları 18 3 Mayıs 2017 #1 Merhaba, Xiaomi Redmi Pro kullanıyorum. Numara nasıl gizleniyor bir türlü bulamadım cevapları bekliyorum..
Merhaba, Xiaomi Redmi Pro kullanıyorum. Numara nasıl gizleniyor bir türlü bulamadım cevapları bekliyorum..
ertanx Emekli Yönetici Emekli Yönetici Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ertan Cihazım Mi 6 Meslek Teknisyen Konum Ankara Katılım 20 Haziran 2014 Konular 48 Mesajlar 1.150 Tepkime puanı 630 Puanları 128 3 Mayıs 2017 #2 Burada hocam Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Burada hocam Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kozmoz Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Mehmet Cihazım Mi 8 Lite Yaş 26 Konum Osmaniye Katılım 1 Mart 2017 Konular 15 Mesajlar 92 Tepkime puanı 53 Puanları 18 3 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Arama ayarları böyle ve tamamen İngilizce adım adım tarif edebilir misiniz Ekli dosyalar Screenshot_2017-05-03-19-34-12-046_com.android.phone.png 109,7 KB · Görüntüleme: 7 Oyla: Oyla 0 Downvote
ertanx Emekli Yönetici Emekli Yönetici Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ertan Cihazım Mi 6 Meslek Teknisyen Konum Ankara Katılım 20 Haziran 2014 Konular 48 Mesajlar 1.150 Tepkime puanı 630 Puanları 128 3 Mayıs 2017 #4 Buyrun... Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Oyla: Oyla 0 Downvote
Buyrun... Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
kozmoz Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Mehmet Cihazım Mi 8 Lite Yaş 26 Konum Osmaniye Katılım 1 Mart 2017 Konular 15 Mesajlar 92 Tepkime puanı 53 Puanları 18 5 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 ertanx' Alıntı: Buyrun... Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam Oyla: Oyla 0 Downvote
ertanx' Alıntı: Buyrun... Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam