- Adım
- Tosun
- Cihazım
- Mİ 10T Pro
- Meslek
- Sys Support - IT
- Konular
- 94
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 13.0.8 Kararlı (SJDEUXM)
- Telefon Modeli
- MI 10T Pro
- Bootloader Kilidi
- Açık
merhaba MI severler
hattımda limit olduğu için malum kayıtlı cihazım sms aktivasyonu yapılmıyor
dolayısı ile günlük google yedeklemeler içerisine NOT lar kısmındaki bilgiler vb şeyler yedeklenemiyor
genel olarak PC ye yedeklemeyi tercih eden biri olarak;
HERŞEYİ PC ye yedekleme yapabileceğim bir uygulama veya metod söyleyebilirmisiniz ?
Bugün tlf uma (Mi 10T Pro) yeni güncelleme yaptım. Mi13 ün 2. güncellemesi oldu
ihtiyaç varmı bilmiyorum ama ben yinede cihazımdaki mi rom u da paylaşayım
13.0.8 Kararlı (SJDEUXM)
extra birşey paylaşayım
son 1 yıldır hergün olmak şartı ile ScrCpy yazılımı kullanarak tlf umu pc ye aktarım yapan biriyim. Luzumlu bir bilgimi.. hayır ama pc den tlf u kontrol etmeyi seven biri olduğum için uygun bir yazılım önerisi tercihimdir. Hatta 2. istek olarak tlf umun dosya kısmını sanki pc gibi bir dosya yönetim (full screen) yazılımı varmı ?
yazmayı unutmuşum. çok uzun süredir yedekleme için "Super Backup" Yazılımını kullanıyorum. Ama onda NOT kısmı bulunmuyor.
Video anlatım kısmında swift backup anlatımı içerisinde (gözümden kaçmadı ise) NOT yedekleme bulunmuyor.
MI ile mutlu olunuz
hattımda limit olduğu için malum kayıtlı cihazım sms aktivasyonu yapılmıyor
dolayısı ile günlük google yedeklemeler içerisine NOT lar kısmındaki bilgiler vb şeyler yedeklenemiyor
genel olarak PC ye yedeklemeyi tercih eden biri olarak;
HERŞEYİ PC ye yedekleme yapabileceğim bir uygulama veya metod söyleyebilirmisiniz ?
Bugün tlf uma (Mi 10T Pro) yeni güncelleme yaptım. Mi13 ün 2. güncellemesi oldu
ihtiyaç varmı bilmiyorum ama ben yinede cihazımdaki mi rom u da paylaşayım
13.0.8 Kararlı (SJDEUXM)
extra birşey paylaşayım
son 1 yıldır hergün olmak şartı ile ScrCpy yazılımı kullanarak tlf umu pc ye aktarım yapan biriyim. Luzumlu bir bilgimi.. hayır ama pc den tlf u kontrol etmeyi seven biri olduğum için uygun bir yazılım önerisi tercihimdir. Hatta 2. istek olarak tlf umun dosya kısmını sanki pc gibi bir dosya yönetim (full screen) yazılımı varmı ?
yazmayı unutmuşum. çok uzun süredir yedekleme için "Super Backup" Yazılımını kullanıyorum. Ama onda NOT kısmı bulunmuyor.
Video anlatım kısmında swift backup anlatımı içerisinde (gözümden kaçmadı ise) NOT yedekleme bulunmuyor.
MI ile mutlu olunuz