Yardım Note9 Şebeke gidip geliyor

karakhan21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI global 12.0.4 kararlı
Telefon Modeli
Note 9 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Yurtdışı IMEI atılmış cihaz şebeke gidip geliyor. Güncelleme var ondan mı acaba dedim ama güncelleme yapmak istediğimde twrp açılıyor. Manuel güncelleme yapsam sorun düzelir mi? MIUI 12 global 12.0.4 şuan.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
imei kayıtlı ise imei işlemi hatalı yapılmıştır. ya da durup dururken olduysa donanımsal arıza vardır. güncelleme ya da rom ile şebekenin alakası olmaz.

Oyla:

karakhan21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
imei kayıtlı ise imei işlemi hatalı yapılmıştır. ya da durup dururken olduysa donanımsal arıza vardır. güncelleme ya da rom ile şebekenin alakası olmaz.bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çalıştığım yerde şebeke iyi çekiyor hiç sorun olmadı. Ama evimde diğer telefonumda sorun yaşamamışken bu telefonda şebeke az çekiyor diye sanırım servis gidip geliyor. IMEI düzeltir diyorsanız gidip bir baktırayım.

Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
94
imei kayıtlı ise imei işlemi hatalı yapılmıştır. ya da durup dururken olduysa donanımsal arıza vardır. güncelleme ya da rom ile şebekenin alakası olmaz.
Hocam rom ile alakası oluyor ben global romlarda şebeke sorunu yaşarken China 14 de sorun yaşamıyorum

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam rom ile alakası oluyor ben global romlarda şebeke sorunu yaşarken China 14 de sorun yaşamıyorum
global romda işlem yaptığım 9 pronun sayısını unuttum hiç birinde de sorun olduğunu görmedim. Bu cihazların %98 i global romda kullanılıyor bu durumda herkeste şebeke sorunu olması gerekir.

Çalıştığım yerde şebeke iyi çekiyor hiç sorun olmadı. Ama evimde diğer telefonumda sorun yaşamamışken bu telefonda şebeke az çekiyor diye sanırım servis gidip geliyor. IMEI düzeltir diyorsanız gidip bir baktırayım.
neyden sonra böyle olduğu önemli. imei işleminden sonra böyle olduysa sorun dediğim gibidir. durup dururken olduysa donanımsal arızada olabilir..

Oyla:

karakhan21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
global romda işlem yaptığım 9 pronun sayısını unuttum hiç birinde de sorun olduğunu görmedim. Bu cihazların %98 i global romda kullanılıyor bu durumda herkeste şebeke sorunu olması gerekir.

neyden sonra böyle olduğu önemli. imei işleminden sonra böyle olduysa sorun dediğim gibidir. durup dururken olduysa donanımsal arızada olabilir..

Telefonu yeni aldım geçmişini bilmiyorum. Önereceğiniz bir rom varsa onu deneyeyim olmazsa IMEI baktırayım.

Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
94

Ben sadec yaşadığım sorunu belirttim hocam en azından mi10t de öyle başka arkadaşlardada aynı sorun oluyor anlamadım valla satacağım telefonu sadece çin romda ve aospta sorun yaşamıyorum şebeke kısmında

Oyla:
Üst Alt