- Adım
- Doğukan
- Cihazım
- Xiaomi Note 10S
- Meslek
- Belirsiz
- Konular
- 1
Merhaba başlıkta belirttiğim gibi stock kernel arıyorum 12.5 endonezya enchanced sürümündeyim.
Merhaba Buradaki aracın içinde 12.5 endonezya kernel varMerhaba başlıkta belirttiğim gibi stock kernel arıyorum 12.5 endonezya enchanced sürümündeyim.
Merhaba Buradaki aracın içinde 12.5 endonezya kernel varMerhaba başlıkta belirttiğim gibi stock kernel arıyorum 12.5 endonezya enchanced sürümündeyim.
Hocam sağolun oldu. Fakat root gidiyor bu seferde çözemedim. Ben genomR adında bir kernel flashlamıştım daha önce. Cihaza root atınca kernel ona dönüyor yardımcı olabilir misiniz?Merhaba Buradaki aracın içinde 12.5 endonezya kernel var
indirip alabilirsiniz.istersenizde telefonu fastboota alıp direk yükleyebilirsiniz
Recovery - Redmi Note 10S Otomatik Twrp ve Boot Yükleme Aracı (Beta 5)
Tamamdır hallettim teşekkürler hocam.Hocam sağolun oldu. Fakat root gidiyor bu seferde çözemedim. Ben genomR adında bir kernel flashlamıştım daha önce. Cihaza root atınca kernel ona dönüyor yardımcı olabilir misiniz?
Anladım twrp kurunca geneom kernel geliyor bende uğraşınca anladım twrp nin içine koyulmuş root yapınca otomatikmen genomHocam sağolun oldu. Fakat root gidiyor bu seferde çözemedim. Ben genomR adında bir kernel flashlamıştım daha önce. Cihaza root atınca kernel ona dönüyor yardımcı olabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır hallettim teşekkürler hocam.