Yardım Note 9s YouTube ve ekran kilidi sorunu

Batuhantr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Batuhan
Cihazım
Note 9s
Konular
1
Değerli arkadaşlar öncelikle herkese merhaba;
İlk defa Xiaomi marka telefon kullanıyorum. Çok hoşuma gitti ve satın aldım. 1 haftadır kullanıyorum 2 sorum olucak
1) YouTube da herhangi bir video çözünürlüğünde video izlerken bu 720p 1080p farketmeksizin videoyu tam ekran yapmak için büyüttüğümde ekrana görüntü biraz kenarlardan kırpılmış yani küçülmüş olarak geliyor sol üstte yada sağ üstteki görüntüleri göremiyorum acaba bunun çaresi var mı ?
2)Ekran kilidini parmak iziyle açıyorum 10 acistan birisinde oluyor genelde hepsinde degil, kilidi açarken ana sayfa gelmiyor yani tam kilidi açıyorum ekranda sadece duvar kağıdı ve navigasyon tuşları gözüküyor uygulamalar veya ana ekran gelmiyor tekrar tuş kilidi yapıyorum açıyorum düzeliyor. Tabi bu sadece ekran ve navigasyon tuşları gözüktüğü de ekran takılması yok navigasyon tuşları çalışıyor basinca herhangi birine menü uygulamalar ana ekran geliyor. Telefonu yeni aldım telefona sadece dışardan apk olarak bu Samsung'un kaydırmalı menusu olsun diye Xiaomi ile ilgili bir apk kurdum kaydirmali menüde oldu fakat bu sorunu normal kaydirmali menüyu kaldırdığında yapıyor. Bu sorunu bilen varsa cevaplarsa sevinirim. Şimdiden tskrler sevgi ve saygılarımla.

Batuhantr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Batuhan
Cihazım
Note 9s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çentik ayarı yapmadım nokta çentik var YouTube da tam ekrana izin verdim aynı ekranı yan yaptığımda büyütüyorum biraz kirpiyor kenarlarından :)
Evet yukarı doğru kaydırma ama Samsung yazılımı değil miu nün yazılımı sistem başlatıcı diye birsey ama şuan yukarı kaydırmalı degilde normal kullanıyorum ondada yapıyor SS atıyım size daha yardımcı olur.
YouTube tam ekran
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Dw logosu kırpılmış mesela altyazininda bir kısmı gözükmüyor :)
Ekran kilidi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kilidi parmak izi okuduktan sonra ekran aynen şu şekildeki gbi boş ekran duruyor.

Son düzenleme:
Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Boş ekran başlatıcı ile alakalı hocam, youtube da ekran kırpması cihazın ekran formatına uygun olmamasından kaynaklı.

Oyla:

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Cihazın ekranı 16:9 formatında değil, boyuna biraz daha uzun. Yan yatırdığınızda da 16:9 formatlı videoları yakınlaştırma ile tam ekran yapıyor YT. Bundan dolayı da videolar kırpılıyor. İki parmağınızla ekranı daraltın. Düzelecektir. Ben öyle yapıyorum.

Oyla:

Batuhantr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Batuhan
Cihazım
Note 9s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tskrler ekran kilidini de çözdüm ekran başlatıcınin güncellemelerini kaldırdım tekrardan guncelledim oldu artık yapmiyor. :)
Tskrler herkese

Oyla:
Üst Alt