Yardım Note 9s whatsapp problemi

hasankrky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Note 9s
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.2
Telefon Modeli
Note 9s
Bootloader Kilidi
Açık
Selam arkadaslar telefonum note9s turkiye cihazi. Yasadigim sorun sanirim yazilimsal ama emin degilim. Whatsapta goruntulu konusma yaparken karsi tarafa sesi cok kotu gidiyor. Surekli sikayet ediyorlar sesin kotu geliyor diye. Ancak telefon gorusmesi yaparken herhangi bir sorun yok. Goruntulu konusma yaparken ahizeden konusuldugu icin mikrofon bozuk ta sesi alamiyor mu diye dusundum. Forum sitelerine baktim bu sorunu yasayanlar var ama bir cozum bulamadim. Belki bir cozumu olan vardir dedim uye oldum. Henuz servise gitmedim. Ama zannetmiyorum ki sorun oldugunu kabul edecekler.
Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

Melisa38

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
18
Sürekli WhatsApp'da mı oluyor bu yoksa diğer görüntülü görüşmeler için de geçerli mi ?
Eğer WP ise sadece, modlu Whatsapp deneyebilirsiniz..

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Selam arkadaslar telefonum note9s turkiye cihazi. Yasadigim sorun sanirim yazilimsal ama emin degilim. Whatsapta goruntulu konusma yaparken karsi tarafa sesi cok kotu gidiyor. Surekli sikayet ediyorlar sesin kotu geliyor diye. Ancak telefon gorusmesi yaparken herhangi bir sorun yok. Goruntulu konusma yaparken ahizeden konusuldugu icin mikrofon bozuk ta sesi alamiyor mu diye dusundum. Forum sitelerine baktim bu sorunu yasayanlar var ama bir cozum bulamadim. Belki bir cozumu olan vardir dedim uye oldum. Henuz servise gitmedim. Ama zannetmiyorum ki sorun oldugunu kabul edecekler.
Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

Kullandığınız internetin up/down hızı nasıl ?

Oyla:

hasankrky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Note 9s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandığınız internetin up/down hızı nasıl ?
internet hızım 50/8mbps. ben s8 kullanıyorum ve herahngi bir sorun yaşamıyorum. anlık olarak aynı internetle denedik ama yine aynı s8in sesi temiz gidiyor ama note9s sesi berbat gidiyor.
Sürekli WhatsApp'da mı oluyor bu yoksa diğer görüntülü görüşmeler için de geçerli mi ?
Eğer WP ise sadece, modlu Whatsapp deneyebilirsiniz..
Cevapladığız için çok teşekkürler.
telefon babamın ve whatsapı kullanıyor. başka app denemedi sanırım ama zaten geçen hafta whatsapı tüm belleğini temizleyip silip tekrar kurmuştum. o gün bir sorun yoktu sonrasında tekrar yapmaya başladı.

Oyla:
Üst Alt